Vypadají totiž opravdu skvěle, ale s cenou do 6000 (
 ) korun ve mě vzbuzují podezření. Takže za vaše názory předem děkuji.
 ) korun ve mě vzbuzují podezření. Takže za vaše názory předem děkuji.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 ) korun ve mě vzbuzují podezření. Takže za vaše názory předem děkuji.
 ) korun ve mě vzbuzují podezření. Takže za vaše názory předem děkuji. no pravda nebude asi ani bílá ani černá, každopádně já to beru tak, že když revolver, tak kvalitní... A to proto, že osobně na revolverech oceňuju právě jejich jednoduchou geniální konstrukci a spolehlivost. A proto, když už bych se rozhodl pro revolver, tak bych chtěl model, u kterého lze statisticky říct, že je kvalitní a že tak asi naplní moji představu o revolverech...můj názor...
  no pravda nebude asi ani bílá ani černá, každopádně já to beru tak, že když revolver, tak kvalitní... A to proto, že osobně na revolverech oceňuju právě jejich jednoduchou geniální konstrukci a spolehlivost. A proto, když už bych se rozhodl pro revolver, tak bych chtěl model, u kterého lze statisticky říct, že je kvalitní a že tak asi naplní moji představu o revolverech...můj názor...Protože jsem majitelem HV38 2,5´´, pozor bez nábojů ve skutečnostimurdoch píše:No, moje úvaha v případě Weihrauchu byla tahle: revolvery Holek se dělají pár let, zatímco revolvery Arminius jsou na trhu mnohem déle (co vím tak desítky let, hádám že určitě přes padesát) a pořád se prodávají, firma nezkrachovala => ten kdo to dělá dýl, aniž by přicházel o zákazníky, nejspíš ví jak na to... Takže to asi nebude zas takovej shit, jak se obecně traduje. A z komise v dobrým stavu a něco málo přes dva a půl tisíce? K vystřílení cca 50 ran měsíčně? Volba byla jasná.