.22 LR do kapsy a pro zábavu
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Hezká reklamní nálepka
Viděl jsem ji jen na obrázku, ty ji máš v trezoru, nebo jsi na tom stejně bídně jako já? 

Re: Hezká reklamní nálepka
Vlasnil sem ji 3 roky a před 2 tydyn sem ji prodal super sržrala vše šetřim na STI EDGE.Anonymous píše:Viděl jsem ji jen na obrázku, ty ji máš v trezoru, nebo jsi na tom stejně bídně jako já?
.22 do kapsy
Do kapsy bych doporučoval spíš něco menšího.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mosquito
Páni na základe tejto diskusie vrele doporučujem Sig Sauer Mosquito. Kúpil som ho pred dvomi mesiacmi. Zatiaľ mám z neho vystrieľaných približne 500 rán. Do prvých 100 /náboje HV CCI MiniMag/ sa vyskytli dve zádržky, odvtedy bez závad. Používam strelivo HV SB, Minimag - skúšal som ho kombinovať - bez problémov. Rovnako aj "obyčajné" SB clubky. Zbraň sadne do ruky parádne - treba skúsiť. Budem rád, keď napíšete svoje skúsenosti.
chtel by sem koupit Sig Sauer Mosquito, nevite kde se da sehnat..? hreb@centrum.cz
Já měl dvě a vracel jsem je,měli děravé hlavně.Nebyl jsem sám vím o dalších případech.Problémy nebyli jen s hlavněma,většinou podavač narážel na skluzavku a byl na ní potom dost hlubokej vryp.Pokud se pustíte do koupě /podle mě paskvilu,protože tolik zmetků to není normální/ pořádně si hlaveň prohlédněte,nejlépe na dobrém světle!!!!!!
Taky uvazuji nad Berettou 87 Cheetah na takove to chrleni do terce atd... Pokud mate nekdo take nejake skusenosti rad si je prectu k teto pistolce.
PS.: Abych se vyhnul na obranu to neni je to jen na takoveto chrleni na terc
na obranu mam Gecko 19, a nad tou 22 v malem provedeni uvazuji proto at ji hodim do kapsy a netaham sebou treba dalsi zbran tybu Brauning ac je pekna tak nosit 5,5" hlaven se mi nechce a nesnasim prirucni zavazadla 
PS.: Abych se vyhnul na obranu to neni je to jen na takoveto chrleni na terc

Ja mam W P22 a som spokojny na 100%,no zo zaciatku som nadaval az som zistil ze chyba je v oleji WD 40 pri oslahnuti plamenom sa nakarbonuje a funkcnost klesa.No staci pouzivat Konkor a je to pohoda.Strielam tu najlacnejsiu municiu a to Blaser od CCI a zavady ziadne.S&B zozasady nepouzivam, ako moze vyrobca nabojou mat kazdy naboj original????Ci len na Slovensko sa dovazaju naboje poslednej triedy za najvissie ceny.
Už jsem si vybral možnosti 1 a 5
Vím, že tyhle zbraně mě přežijí.
Není na nich nic, co by se mohlo rozbít, dokonalý materiál a solidní zpracování.
Není na nich nic, co by se mohlo rozbít, dokonalý materiál a solidní zpracování.