Střelivo je velice špatné, dvojnožku sundej, ta také přesnosti nepřidá (dej si pod PAŽBU-ne hlaveň stočenou deku nebo spacák), snaž se co nejplynuleji spouštět a už se s ní, také mám problém naučit se s HW že kope

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

S tím spacákem to fakt nemá chybu...teď už mám odchylky +- nějaké mm.. to je pro začátek myslím uspokojující
  S tím spacákem to fakt nemá chybu...teď už mám odchylky +- nějaké mm.. to je pro začátek myslím uspokojující  Občas mi tedy některá uletí trochu víc mimo, ale už vím že je to rukama. Budu pilně trénovat a uvidíme jak to bude pokračovat. Jinak to střelivo je opravdu podstatný rozdíl.. Gamo Pro Hunter mám odchylky v mm a s KVP jsou to hodně cm.. Dočetl jsem se, že se tu hodně mluví o střelivu JSB. Nemám bohužel ty možnosti jít do obchodu a koupit je, takže budu muset objednat a tedy dát cca. 50,- za poštu..
  Občas mi tedy některá uletí trochu víc mimo, ale už vím že je to rukama. Budu pilně trénovat a uvidíme jak to bude pokračovat. Jinak to střelivo je opravdu podstatný rozdíl.. Gamo Pro Hunter mám odchylky v mm a s KVP jsou to hodně cm.. Dočetl jsem se, že se tu hodně mluví o střelivu JSB. Nemám bohužel ty možnosti jít do obchodu a koupit je, takže budu muset objednat a tedy dát cca. 50,- za poštu..  no uvidíme.. Zatím se mějte, ještě jednou díky za pomoc a doufám, že se brzy budu moct zapojit do debaty jako pokročilejší.. Čau
 no uvidíme.. Zatím se mějte, ještě jednou díky za pomoc a doufám, že se brzy budu moct zapojit do debaty jako pokročilejší.. Čau Myslím, že jde spíš o zvyk. Taky mě ispirovaly názory, že pro stálé nastřelení optiky je lepší pevná hlaveň. Zatím jí mám jen krátce, takže posuzovat můžu až později. Ale hlavně se mi to líbí na pohled.. Je to prostě dospělá vzduchovka. Vybíral jse jak podle ceny, tak podle visage..
  Myslím, že jde spíš o zvyk. Taky mě ispirovaly názory, že pro stálé nastřelení optiky je lepší pevná hlaveň. Zatím jí mám jen krátce, takže posuzovat můžu až později. Ale hlavně se mi to líbí na pohled.. Je to prostě dospělá vzduchovka. Vybíral jse jak podle ceny, tak podle visage..  při střelbě v kleku..je dost těžká, tak se mi to klepe jak starýmu dědkovi. Ale už jsem zjistil, že vzduchovka se super a všechno je to jen v rukách.
  při střelbě v kleku..je dost těžká, tak se mi to klepe jak starýmu dědkovi. Ale už jsem zjistil, že vzduchovka se super a všechno je to jen v rukách.
Moc sem to tu ale nepročítal....tak teď tu máme zase jeden pozitivníalobal píše:Pro pavel 1067: Už jsem ho prodal,výkonnově jedna z nejsilnějších pružinových vzduchovek,ale to bylo asi tak všechno.Nebavilo mě to nabíjení na můj vkus moc úkonů před výstřelem,pak přesnost nic moc a o té spoušti radši ani nemluvím,zlatý H 125 proti této vzduchovce.Můj názor je že se turkům moc nepovedla.

Virus78 píše:... Je to prostě dospělá vzduchovka. Vybíral jse jak podle ceny, tak podle visage..
Dnes jsem neodolal a i když je počasí naprd chtěl jsem vyzkoušet střelbu na dálku tak jsem na 80m měl největší rozdíl mezi zásahy 3-5cm...

. Na nabíjení ve dvou úkonech se celkem dá zvyknout.  Ale co hlavně že je zábava..
 . Na nabíjení ve dvou úkonech se celkem dá zvyknout.  Ale co hlavně že je zábava..