k tomu mlácení do čela je to celem nesmysl a Václav si trocha protiřečí jednou píše jak se špatně trefuje útočník a pak napíš že je vhodné útočit na čelo a že mu hrozí jen nějaká boule možná otřes mozku
 copak se asi stane když se člověk do toho čela netrefí, zakloní hlavu, instinktivně se bude snažit uhnout hlavou a ejhle místo čela to už nebude to nejtvrdší místo na hlavě a pak z toho nebude boule, navíc i to praštění do čela může mít fatílní následky než popisované vlastně se mu nic nestane., to možná když praští to dítě......
  copak se asi stane když se člověk do toho čela netrefí, zakloní hlavu, instinktivně se bude snažit uhnout hlavou a ejhle místo čela to už nebude to nejtvrdší místo na hlavě a pak z toho nebude boule, navíc i to praštění do čela může mít fatílní následky než popisované vlastně se mu nic nestane., to možná když praští to dítě......Jinak ten váleček do ruky eventuelně i s hroty je také kubotan

. Osobně mám tu zkušenost že pokud někomu přerazíš kost tak je už policajtům víceméně jedno kde to je jestli ruka nebo hlava, zavařej ti skoro stejně
 . Osobně mám tu zkušenost že pokud někomu přerazíš kost tak je už policajtům víceméně jedno kde to je jestli ruka nebo hlava, zavařej ti skoro stejně  . Možná jsem to nevysvětlil správnýmu slovy. Většinou když přijde na věc tak se snažím útočníka klepnout aspoň jednou přes kebuli a pak už je většinou klidnější a můžu mu nasadit nějakou páku, nebo ho chytnout za prdel a vynýst ven
 . Možná jsem to nevysvětlil správnýmu slovy. Většinou když přijde na věc tak se snažím útočníka klepnout aspoň jednou přes kebuli a pak už je většinou klidnější a můžu mu nasadit nějakou páku, nebo ho chytnout za prdel a vynýst ven  . Ono je to docela problém se dobře trefit a ještě k tomu jak tu nekdo ve fóru psal, že se musí pořádně rozmachovat celym tělem tak to asi myslel jako srandu
  . Ono je to docela problém se dobře trefit a ještě k tomu jak tu nekdo ve fóru psal, že se musí pořádně rozmachovat celym tělem tak to asi myslel jako srandu