tak jsem se dneska odhodlal ke strileni.Pocasi krasne
 , -3 stupne a proletoval snih...
 , -3 stupne a proletoval snih...Vse je strileno v leze s oporou (batoh - ani nevim poradne co je v nem
 ),vzdalenost 20m(mereno presne pasmem),zbran Hatsan 90 cal .22, strelivo Gamo Match 5,5(proste jine nemam,ale urcite vyzkousim), optika Lesolux 6x42
 ),vzdalenost 20m(mereno presne pasmem),zbran Hatsan 90 cal .22, strelivo Gamo Match 5,5(proste jine nemam,ale urcite vyzkousim), optika Lesolux 6x42 Tady je par fotek(pro zvetseni staci kliknout):
palpost

pohled smerem na terce

tohle je prvni trochu terc...

No a par dalsich,vzdycky se tam objevi par ran vic mimo.Neco z toho je moje chyba o ktere vim (proste jsem zacatecnik,chce to trenink) a neco bude asi strelivem,protoze to proste uletlo samo:D

. Je možné, že mě trochu překvapilo, že i vzduchovka trochu kope a hlavně ta tvrdá spušť je hrůza. No nebudu vám tu psát slohovou práci, budu pilně trénovat ( ležím v garázi na kartonech a mydlím to celý den přes zahradu k sousedum ) a snad se budu moct časem i pochlubit. Výsledek 0, ale hlavně že mě to baví.. Zatím zdarec!!
 . Je možné, že mě trochu překvapilo, že i vzduchovka trochu kope a hlavně ta tvrdá spušť je hrůza. No nebudu vám tu psát slohovou práci, budu pilně trénovat ( ležím v garázi na kartonech a mydlím to celý den přes zahradu k sousedum ) a snad se budu moct časem i pochlubit. Výsledek 0, ale hlavně že mě to baví.. Zatím zdarec!!