Lis Lee PRO1000 nebo Lee load master?
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- 
				ondrapb
Ma nekdo zkusenosti s temito lisy?Muze doporucit nebo poradit jiny poloautomat?
		RE
Ahoj na :http://www.petronics.at/ maji slevu 50 procent na veškerý sortiment a domluviš se prodovačka umi slovensky , a maji i lisy , li  LEE 1000 PRO obsahuje plno umělohmotnych součastek a ty se lamou .
			- 
				anonym
slevy?
No jo,ale ta sleva se vztahuje jen na obleceni,jinak ma vsechno ostatni daleko drazsi nez Martinek...
			Re: slevy?
možna maš pravdu ale pišou na veškéry sortiment posledně mněli slevu 30 procent a psal sem tam mněl sem zajem o G17 a odpověděli mi že sleva 30 procent se vztahuje i na tuto zbran , tak nevim .anonym píše:No jo,ale ta sleva se vztahuje jen na obleceni,jinak ma vsechno ostatni daleko drazsi nez Martinek...
Re: Lis Lee PRO1000 nebo Lee load master?
Vlastním Lee load master, má svoje mouchy, ale po drobných úpravách, zmetkovitost do 0.5 %, vypadne z něho asi 30000, ks za rok :D
			- 
				ikar
zašli mi adresu na e-mail brokl.r@seznam.cz a pošlu Ti to i s foto dokumentaci, laborace 9mm Luger, 38 Spec. 45 ACP, nebo 7,65 Br. To plati i pro ostatní.
			Další úprava lisů LEE
Pokud méte problémy s rozdílně nalisovanými zápalkami u lisů LEE (vlastním Load Master) chystám se na další úpravu která to bude eliminovat, poku bude zájem ozvěte se dám to souboru a můžeme podiskutovat.
			- 
				ikar
Nejnovější úpravy na lisu LEE Load Master
Všem zájemcům pošlu nejnovější úpravu na zápalkovacím systému lisu LEE Load Master který řeší spolehlivé podávání zápalek a vracení zápalkovače do dolní úvrati .
			sikula: měl bych zájem o popis té úpravy, mail je tiger17@seznam.cz, díkes
Dobrý úsudek pramení ze zkušeností. Zkušenosti bohužel pramení ze špatného úsudku.

), ale rad bych to dotahl do takoveho stavu kdy se mi nebudou zapalky otacet, natacet, zalisovavat napul atd.
 ), ale rad bych to dotahl do takoveho stavu kdy se mi nebudou zapalky otacet, natacet, zalisovavat napul atd.