Foto Zbraní alias Pro milovníky fotografie II.
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
To TT je sice šeredně opracované , funglovka z uloženek z roku 44, včera poprve střílené, a na to že jsem fakt měl problém ukrotit tuhle krochnu
( mám fakt velký ruce a pistole mně v ní "plavala" ), tak jsem byl fakt příjemně překvapenej soustřelem na 18 metrů. A důvod proč jsem si koupil zrovna TT ? No ona mně 52 lámala zapěstí , a doma je troška munice - taková ta páskovaná
, 08 ani 38 na to nějak nechodí.......
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Pěkný
TT-čko je moc pěkný, ráže celkem silná, pěkná... Hoď sem pak nástřeli Alexxxi, celkem by mě zajímalo jak to chodí, když je to uloženka tak by lauf měl bejt IA a s rozumnýma nábojema by to mohlo střílet pěkně....
Jinak ruský vs německý qwéry.... Jak píšete rusáci sraly na opracování, ale vše bylo až geniálně jednoduché, prakticky beúdržbové, když se něco podělalo tak stačila skoro jen palička se šroubovákem a hlavně chodilo to dobře, zabíjet to umělo
Zato německý věci, zpracování IA, ale x krát složitější, a když je něco složitýho tak je jasný, že se najde víc věcí co se můžou podělat, což není pro polní podmínky dobrý... Designově možná vedou němci, ale funkčně-výdržně vedou rusáci
TT je dobrý, ale když bych se měl rozhodnout mezi ním a P08 tak je asi zbytečný říkat co beru, že? 
Jinak ruský vs německý qwéry.... Jak píšete rusáci sraly na opracování, ale vše bylo až geniálně jednoduché, prakticky beúdržbové, když se něco podělalo tak stačila skoro jen palička se šroubovákem a hlavně chodilo to dobře, zabíjet to umělo
Cogito ergo armatus sum.
-
Smazaný uživatel 111
Re: Pěkný
Jediná rozumná munice je ta ze Slatiny za 4,- Kč. Dávat Sell/Bell za tyto naboje 8,50 je docela zlodejinaApevia píše:...... rozumnýma nábojema by to mohlo střílet pěkně....
Rychlost z TT je 437m/s ....docela hukot.
:)
2Balda: Tak to má být!
BTW: Ty 7.62x25 se normálně prodávají s tím páskem?
BTW: Ty 7.62x25 se normálně prodávají s tím páskem?
Cogito ergo armatus sum.
-
Smazaný uživatel 111
-
golfkiller
- Kontaktovat uživatele: