Tak přemýšlím jestli má cenu připlácet si za ten Browning, pokud ano, tak snad s tím neudělám chybu
 Podle toho jak vyjdou finance, pokud né ten Browning, tak beru ten od MIKOVu s těmy 3-mi nástroji (nůž, pilka, párák)
 Podle toho jak vyjdou finance, pokud né ten Browning, tak beru ten od MIKOVu s těmy 3-mi nástroji (nůž, pilka, párák)Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 Podle toho jak vyjdou finance, pokud né ten Browning, tak beru ten od MIKOVu s těmy 3-mi nástroji (nůž, pilka, párák)
 kupoval darcek a rozhodnutie padlo na Wenger New Ranger. Poviem ti, tazko som sa s nim lucil. Uz to vyzeralo ze brat obide naprazdno. Za ten Mikov som dal 700,- a za ten New Ranger som platil 1200,- Ak by som dnes vyberal noz pre polovnicke ucely, tak by som bral asi ten Wenger. Je to legenda, cepel je dlhsia, ma lepsi tvar, sice trochu tensia ale zamok s tym rezat nebudes lebo to ma pilku. Tolko moj nazor.
  kupoval darcek a rozhodnutie padlo na Wenger New Ranger. Poviem ti, tazko som sa s nim lucil. Uz to vyzeralo ze brat obide naprazdno. Za ten Mikov som dal 700,- a za ten New Ranger som platil 1200,- Ak by som dnes vyberal noz pre polovnicke ucely, tak by som bral asi ten Wenger. Je to legenda, cepel je dlhsia, ma lepsi tvar, sice trochu tensia ale zamok s tym rezat nebudes lebo to ma pilku. Tolko moj nazor.  ) na ty nože. MIKOV tam měl, i ten co jsem měl vyhlídnutej, za ten chtěl tuším cca 750Kč. No ale ptal jsem se ho na ty Wengry, tak mi je ukazoval, půjčil do ruky, no a asi mám vybráno
) na ty nože. MIKOV tam měl, i ten co jsem měl vyhlídnutej, za ten chtěl tuším cca 750Kč. No ale ptal jsem se ho na ty Wengry, tak mi je ukazoval, půjčil do ruky, no a asi mám vybráno  Jediný co mě mrzí je to, že u něj není v základu pouzdro(to jde i vydejchat, maj tam pouzdro na dokoupení z kůže, takovej luxus za cca 250Kč) a to, že ten co se mi líbí má v sobě navíc otvíráky 2 a tu pitomou vejvrtku
 Jediný co mě mrzí je to, že u něj není v základu pouzdro(to jde i vydejchat, maj tam pouzdro na dokoupení z kůže, takovej luxus za cca 250Kč) a to, že ten co se mi líbí má v sobě navíc otvíráky 2 a tu pitomou vejvrtku  No ale zase tyto pro mě nedostatky vyvážil celkově ten nůž, čepel krásná, povrch se mi taky líbí (něco jako RealTree) a taky se mi líbí ta hlava té srny nebo co to má být
 No ale zase tyto pro mě nedostatky vyvážil celkově ten nůž, čepel krásná, povrch se mi taky líbí (něco jako RealTree) a taky se mi líbí ta hlava té srny nebo co to má být  Nůž jako takovej má takový udělátko, že ho dobře otevře člověk i s prstama od barvy (rozumějte krve) nebo zamaštěnej od salámu
 Nůž jako takovej má takový udělátko, že ho dobře otevře člověk i s prstama od barvy (rozumějte krve) nebo zamaštěnej od salámu  , nůž má pak i zpětnou pojistku, pojistka je zapracovaná jako logo Wengru po boku. Párák a pilka se dobře otvírá, ale nemá žádné udělátko ani pojistku. Zkusím pohledat na netu a pak ho sem šoupnu
, nůž má pak i zpětnou pojistku, pojistka je zapracovaná jako logo Wengru po boku. Párák a pilka se dobře otvírá, ale nemá žádné udělátko ani pojistku. Zkusím pohledat na netu a pak ho sem šoupnu  Tak to vypadá, že půjdu do něj, cena cca 1 100Kč
 Tak to vypadá, že půjdu do něj, cena cca 1 100Kč 

Dnes jsem byl ještě zkoušet to pouzdro a musel jsem si ho alespoň otevřít a zavřít
 Dnes jsem byl ještě zkoušet to pouzdro a musel jsem si ho alespoň otevřít a zavřít  Prostě oboje uděláš velice komfortně jednou rukou-jedním prstem
 Prostě oboje uděláš velice komfortně jednou rukou-jedním prstem 

Takže záruka je vážně 5 let? To je fakt super
 Takže záruka je vážně 5 let? To je fakt super  Já ho právě pak chci taky pořád mít u sebe-nosit ho, tak se i ty další fce upotřebí
 Já ho právě pak chci taky pořád mít u sebe-nosit ho, tak se i ty další fce upotřebí  

Mám furt pocit, že si s ním musím hrát, drží se dobře, zatím ale nic neřezal, to ale přijde
 Mám furt pocit, že si s ním musím hrát, drží se dobře, zatím ale nic neřezal, to ale přijde  Pojistka a otvírání je prostě boží
 Pojistka a otvírání je prostě boží