Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
Proc by melo? S tim hnusem strilis ty. Ja ne.Lovec píše:Je to strelené Quik-Shokom

Tahle věta mě pobavilaAndy píše: Lovec neni sniper... lovec je lovec.

Balda píše:Tahle věta mě pobavilaAndy píše: Lovec neni sniper... lovec je lovec.

Znám totiž jednoho myslivce který má na pušce nožičky Harris,zvěř střílí s puškou s plovoucí hlavní,která má na víc Beding pro zlepšení přesnosti,soustřelu. Na odhad vzdálenosti mu nestačí dálkoměrná stupnice v jeho Meoptě,která má rovněž sportovní osnovu(žádné T) Proto používá dálkoměr na +-1metr. A málem bych zapoměl na to zě náboje si nechává přebíjet přesně podle rozměru své komory.
 )) PSSST!
)) PSSST! 
Ne nejsem domyslivy.Lovec píše:Haha,ty si zbytocne domyslavy,vsak?! Ako si prisiel na to,ze s Q-S strielam ja,to teda netusim.A v suvislosti so zlymi vysledkami si spominal prave ohananie sa lisky labkou po zasahu s Q-S,nie? Tak naco mi sem davas nejake fotky s Velocitorom??? A ako s tym suvisi ta liska,ulovena s .308W....???

... nezlob se, ale je to tak.
 ... nezlob se, ale je to tak. ... ma to jako dalsi ukol.
 ... ma to jako dalsi ukol. ... uvidime
  ... uvidimeNeboj Andy test s Vlocitorem proběhne do 14 dnů jak sem řekl. Zná někdo ješte nejaké lovecké střelivo 22LR. které bych měl otestovat na přesnost,popřípadě rychlost?At tam nejedu mrznout pouze z Velocitorem.Andy píše: Jedinej Balda se chudak snazi. Za to jak me tady "naprasil" musi dotahnout jeste test s Velocitorem... ma to jako dalsi ukol.
Me byste opet neuverili. (Ikdyz treba z toho vzejde... ze velocitor je take naprd)... uvidime
 nevzpomínám si že bych někoho jmenoval !!
 nevzpomínám si že bych někoho jmenoval !!  

No vida... dalsi co potvrdil moje slovamauser píše:Jestli chceš něco výkonově stejného srovnávat s CCI Velocitorem, tak zkus Winchester Laser. Tabulkově na stejné úrovni
Co se týče CCI Velocitorů, zkoušel jsem je, porovnával jsem je s jinými 22 LR v HV kategorii, ale nenašel jsem nic lepšího.
Asi to mojí 452 sedí. Nějak nemůže přijít na chuť CCI Stingerů, ty honím po terči.