Jinak tý kresby docílíš jen "lepenicí". To jsou slepovaný tenký dřěvěný, barvený (mořený) prkýnka. Je to moc pěkný....
Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
2jendass: To na tom obrázku je QB 78? Jestli ano, tak je to až neuvěřitelný, co se dá s touhle mrškou udělat 
Jinak tý kresby docílíš jen "lepenicí". To jsou slepovaný tenký dřěvěný, barvený (mořený) prkýnka. Je to moc pěkný....
Cogito ergo armatus sum.
-
jendass
No,škoda,já myslel,že je to dělaný nějak pomocí airbrushe.
To Apevia: jj,pěkný,ale mrkni i na výtvory tohodle chlápka
http://www.airgunhome.com/agforum/viewtopic.php?t=1431
To Apevia: jj,pěkný,ale mrkni i na výtvory tohodle chlápka
http://www.airgunhome.com/agforum/viewtopic.php?t=1431
-
jendass
Lis
Njn, ale ten lis, k tomu nemá každej přístup
Mít ho, tak je to lehký... Pak už jen práce na pažbě...
Cogito ergo armatus sum.
Hoo
No to mě pos** na holí záda voe. To je krása, to co on udělal nejen z QB-čka... To není snad ani možný.... Kráááááááááááása.....
Cogito ergo armatus sum.
Lihové mořidlo?
Nevím to jistě, ale nepoužívají se na to lihová mořidla? Je to tenký, takže by se to mohlo napustit celý... Ale nevím to jistě, Harp jistě poradí...
Cogito ergo armatus sum.
V první řadě se chci omluvit-bertoldovi8:za to že jsem použil tebo vyhlídlou pažbu,ale mě se prostě nejvíce líbila
Jinak jsem se dnes ukecal a udělal si návrh,no a po hádce s přítelkyní sem se jel uklidnit do práce a začal tvořit-přikládám foto mého 5-ti hodinového snažení.A jen tak na okraj,strašně důležitý je výběr materiálu-já se nakonec rozhodl pro jasan-asi i proto že mi bylo líto krátit fošny,což by i šéf těžce nesl
Nejdřív to měl být buk,jen tak na zkoušku,pak nějakej fládrovej javor,pak zas dub,ale myslím že jsem vybral dobře 
Jinak jsem se dnes ukecal a udělal si návrh,no a po hádce s přítelkyní sem se jel uklidnit do práce a začal tvořit-přikládám foto mého 5-ti hodinového snažení.A jen tak na okraj,strašně důležitý je výběr materiálu-já se nakonec rozhodl pro jasan-asi i proto že mi bylo líto krátit fošny,což by i šéf těžce nesl
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
zbytek 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Zakk dne 02 lis 2008 21:32, celkem upraveno 2 x.
QB78 DEluxe .177,optika Nikko Stirling 3-9x40AO - Mountmaster-derringer Rex L 3",Slavia 631 .177
zbytek příště 
Naposledy upravil(a) Zakk dne 02 lis 2008 21:47, celkem upraveno 1 x.
Věci?
Hele Zakku, můžeš mi/nám prozradit jaký věci jsi na výrobu tý pažby použil? Já používal jen dláto, smirky, trochu flexu s brusným kotoušem a 3 duhy rašplí a pak taky takovou tu vybrační brusku. Nepočám tedy frézku, kterou mi známej udělal zádlab...
Cogito ergo armatus sum.
zádlab jsem dělal na dlabačce+na fréze na plynovej zásobník,pak pásová pila,kotoučová a čelní bruska-zbytek je ruční práce pomocí rašplí a dláta,jetě to dohladím a pak má neoblíbená činost broušení(ručně) pomocí brusného papíru.Až to komplet vyhladím a vyborusím,tak to namořím a nalakuju-asi 3 až 4 vrstvy laku
tak dneska jsem jí tak různě ošahával a zkoušel a nakonec se rozhod že tu stavitelnou lícnici dělat nebudu-zbytečně práce navíc(ikdyž jsem to měl do detailu promyšlené)a navíc mě ta pažba už teď parádně sedí
.Dnes dorazila dvojnožka,tak ji zítra přidělám a snad už dodělám i pažbu-hned jak bude něco nového,přihodím další foto