No,naštěstí jsem hezkej a fotogenickej

Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři

Jenže když se podíváte na výsledky, jsou to kolikrát vyhozený peníze. Člověk by měl dělat kup s chladnou hlavou a počkat si, ne v horečce, rychle to musím mít! Když odolá a vychladne, zjistí, že to vůbec nemusí mít a už vůbec ne hned. To mám vyzkoušené na sobě. Jakoby tady sémě horečky sely a pravidelně přihnojovaly prodejci puškohledů a pušek, ani bych se tomu nedivil, jsme na zbraňovém fóru zbraňového e-shopu.
 Jenže když se podíváte na výsledky, jsou to kolikrát vyhozený peníze. Člověk by měl dělat kup s chladnou hlavou a počkat si, ne v horečce, rychle to musím mít! Když odolá a vychladne, zjistí, že to vůbec nemusí mít a už vůbec ne hned. To mám vyzkoušené na sobě. Jakoby tady sémě horečky sely a pravidelně přihnojovaly prodejci puškohledů a pušek, ani bych se tomu nedivil, jsme na zbraňovém fóru zbraňového e-shopu.  Sorry za ot, malé odlehčení vážných(?) věcí
 Sorry za ot, malé odlehčení vážných(?) věcí 

) to je jinej pripad
) to je jinej pripad  navrat ke kořenům  zelezo ze západu pryč a vychodonemecka kvalita opět v trezoru
 navrat ke kořenům  zelezo ze západu pryč a vychodonemecka kvalita opět v trezoru  ))
)) Teprve potom vyborna puska a dobra serie naboju.
  Teprve potom vyborna puska a dobra serie naboju.nonono.....to je jenom taková sranda na alternativní testovánírimfireBR píše:jo Honza to jo) to je jinej pripad
navrat ke kořenům zelezo ze západu pryč a vychodonemecka kvalita opět v trezoru
))
 .......nejlíp to napsal Robert, že je to určitě krásný pocit mít svoji mnohaletou konkurentku zavřenou u sebe v trezoru
.......nejlíp to napsal Robert, že je to určitě krásný pocit mít svoji mnohaletou konkurentku zavřenou u sebe v trezoru  ....něco na tom bude, teď se mě krásně spí
....něco na tom bude, teď se mě krásně spí 
 to je jasnačka ..... už jen kvůli tomu spánku to stálo za TO
  to je jasnačka ..... už jen kvůli tomu spánku to stálo za TO  

tak ještě tu mkoubovu šup do trezoru a budou i sladké sny
 tak ještě tu mkoubovu šup do trezoru a budou i sladké sny   

Ku**a, to se nám ta MaO začíná sakra prodražovat...
 Ku**a, to se nám ta MaO začíná sakra prodražovat...