Mělo to být v půli ledna, měl jsem ji objednanou
 . Prej se vyráběj na Taiwanu jako většina umělohmotných pažeb.
 . Prej se vyráběj na Taiwanu jako většina umělohmotných pažeb.Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
 . Prej se vyráběj na Taiwanu jako většina umělohmotných pažeb.
 . Prej se vyráběj na Taiwanu jako většina umělohmotných pažeb. Jinak jsi to skoro trefil vychází na 26tis.
 Jinak jsi to skoro trefil vychází na 26tis. za tu cenu mohla byt veru drevena
 za tu cenu mohla byt veru drevena  

klidně bez pažby
 klidně bez pažby  , mě ten bulpup taky moc nesedí a KG by zasloužil určitě plnohodnotnou pažbu- alu nebo dobrý lepenec. se mi nelíbí vyhazovat 5k za něco co nechci nebo nedejbože nějaký ropný odpad ani zadara
 , mě ten bulpup taky moc nesedí a KG by zasloužil určitě plnohodnotnou pažbu- alu nebo dobrý lepenec. se mi nelíbí vyhazovat 5k za něco co nechci nebo nedejbože nějaký ropný odpad ani zadara dneska asi 40 ran to fungovalo s nasazenou mambou lite
 dneska asi 40 ran to fungovalo s nasazenou mambou lite  jedna dobrá hláška od puškaře DO VÁLKY BYCH S TIM NEŠEL
 jedna dobrá hláška od puškaře DO VÁLKY BYCH S TIM NEŠEL 
No to tady nikdo netvrdí , je jasný že řada lidí odložila nákup před vánocema na novej rok a zdražení o 4500 je citelný ne že to zdražili vo pětikilo. Takže se není co divit, že jsou zklamaný já osbně jsem taky.Kubajzz píše:Já myslím, že by to měli prodávat tak za 3 litry s flaškou a pěti zásobníky v kufru s krabičkou diabolek, to by si ji u nás jistě koupily mraky lidí...

Mňa ako zákazníka nemusí trápiť čo sú za to ochotní dať v usákove.Kubajzz píše:Jen tak pro zajímavost, za kolik byste tu pušku u nás prodávali, když víte, že ji stačí zabalit, poslat a v Americe vám za ní dají 1950$?