http://www.czub.cz/cz/catalog/84-vzduch ... OLOUR.aspx
CZ200S
Moderátoři:GunShop.cz, Moderátoři
- David Jurič
- Kontaktovat uživatele:
Prečítajte si dĺžku hlavne
len pre info flusbrok a guličkovka má viac 
Teória je keď nič nefunguje ale každý vie prečo, prax je keď všetko funguje ale nikto nevie prečo. Ja som spojil teóriu s praxou, nič nefunguje a nikto nevie prečo.
Re: CZ200S
Pakral .......pokud neodpovídá selhává technika nikoliv josef1000
Kdo si hraje..........nezlobí.
Tady bych vůbec nepřemýšlel, Josef1000 jasná volbaPakral píše:Neodpovídá. Již jsem mu psal.
Já vím. Objednáno.Sice oklikou ale Josef 1000 díky.
Zdravim,chci koupit CZ200,a potřebuju vědět,jak je na tom její hlaven,co se týče jejího uložení.Podle fotek to působí docela nedůvěryhodně,dokonce se obávám ,jestli nemůže dojít k jejímu vyosení nebo prostě poškození např. při menším-větším nárazu(když hlavní o něco zavadím).Ani nevím,jestli je tam uložena na pevno a nebo je tam jen nějak utažená?Nehrozí,že se bude uvolnovat?Budu rád za každé info.
- DrobasMirek
Měl jsem verzi CZ200S a ani se mi nehla.. je teda pravda, že když sem s ní nestřílel byla v měkounce polstrovaným futrálu, nikdy nikde nepřišla k úhoně..
CZ 200 má, nebo mělo hodně lidí a kdyby byl úchyt hlavně nedostatečný, tak už se to dávno řešilo.
Hlaveň je velmi těsně uložena a ony červíky mají víceméně jen funkci, aby se hlaveň nevysunula. Navíc je hlaveň pružná, takže když s ní někde bouchneš tak víceméně propruží, ale na uchycení to vliv mít nebude.
Hlaveň je velmi těsně uložena a ony červíky mají víceméně jen funkci, aby se hlaveň nevysunula. Navíc je hlaveň pružná, takže když s ní někde bouchneš tak víceméně propruží, ale na uchycení to vliv mít nebude.
Díky za info,to jsem potřeboval slyšet
,asi tak za týden ji pojedu koupit,tak už se nemůžu dočkat,ikdyž možná bude dilema-budu vybírat mezi Hunterem a S FS.Která mi víc padne do oka,ta se mnou pojede domu
Koupim 3l láhev a pak už "jen" vybrat optiku.
- armyhunter
Tak mám další dotaz: Jem mě zajímá jesti je lepší CZ200 ve verzi Hunter nebo FS? Co se vám zamlouvá, lépe drží? Jsem levák! Já jen že zase přemýšlím do budoucna 
- DrobasMirek
- armyhunter
Já bych raději jednodílnou pažbu.
Tak jsem si chtěl zejtra zajet do Prahy do CZUBprodejny pro CZ200,ale asi to odložím,takže tam případně zajedu příští sobotu.Mám totiž dilema,jestli do té koupě vůbec jít,nebo ne.Takhle už rozmýšlim několik týdnů a snad i měsíců.Je drahá a když jsem po všech načerpaných informacích dospěl k názoru,že budu muset koupit prostě drahý puškohled,aby to už mělo smysl(mluvím o 6-7000,-)+ ostatní nezbytnou výbavu,tak mi došlo,že je to pro můj fiannční stav velké sousto,ještě by mi pár tisíc chybělo na ten puškohled,takže bych čekal zase na jeho koupi až po výplatě a já chci všechno hned ted
No kruté rozhodování a nerad bych si pak vyčítal,že jsem špatně investoval.Nakonec je z radosti jen samá starost
Minulej rok jsem si takto koupil předovku za10tis a pak jsem ji pro nespokojenost po půl roce zase se ztrátou prodal,takže mám špatné zkušenosti.Nejvíc mě štve ta optika,kdyby na to stačila tak max do 3tis,tak bych do toho šel,ale takhle mám po čtení na forech o optikách dojem,že prostě takto levné puškohledy jsou krámy,které jen hyzdí konečný dojem z celé flinty a jsou nedostatečné pro přsnou střelbu.Asi ještě budu znovu všechno přehodnocovat a zkusim načerpat další informace,takže kdybyste měl někdo pro mě nějakou,která mi pomůže při rozhodování,tak budu jen rád.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
http://www.gunshop.cz/cs/nikko-stirling ... um=product
a dá se sehnat i levněji. Po 4 letech používání bych neváhal a koupil si ho znovu a to už jsem koukal přes hodně optik.
a dá se sehnat i levněji. Po 4 letech používání bych neváhal a koupil si ho znovu a to už jsem koukal přes hodně optik.
Já bych to nějak nehrotil...
Když jsem koupil 200FS tak k tomu je i optika a i s touto optikou se dalo na 60m střílet pet víčka s 80% zásahu.A MilDot???Ten jsem si jen představoval a jak to šlo
Na terč tak do 40m max
Po cca 5měsících sem došetřil a koupil něco lepčího.Jo rozdíl to je,o tom žádná...
Třeba .....,střílel s(mám pocit že měl na flintě dočasně gamo s 4)A jak mu to šlo na 90m a i bez MilDotu.
Když jsem koupil 200FS tak k tomu je i optika a i s touto optikou se dalo na 60m střílet pet víčka s 80% zásahu.A MilDot???Ten jsem si jen představoval a jak to šlo
Na terč tak do 40m max
Po cca 5měsících sem došetřil a koupil něco lepčího.Jo rozdíl to je,o tom žádná...
Třeba .....,střílel s(mám pocit že měl na flintě dočasně gamo s 4)A jak mu to šlo na 90m a i bez MilDotu.
177
22
25
22
25