Va?e zku?enosti s GSM fotopast?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Prosím používá někdo z Vás GSM fotopast? Už podruhé mám vykradenou garáž. Mám trošku strach z těch nákladů na zasílání MMS, fotka stojí 5Kč a v garaži je občas i nějaká myš. Zde jsem našel odkaz na SIM kartu , která prý funguje půl roku na neomezené množství fotek, vůbec to nechápu, když zavolám na operátora tak mě všichni říkají , že foto stojí 5Kč, Nerad bych koupil fotopast za 7000 a pak ještě platil za každou fotku 5Kč . Tady je ta SIM: http://www.e-fotopast.cz/sim-karta-do-fotopasti.html
Re: Vaše zkušenosti s GSM fotopastí
Nevím, ale platit za fotopast, kterou nakonec taky odnesou, cajti si s tou fotkou akorát vytřou a když ji dáš na net, tak Tě ještě pachatel zažaluje a přinejlepším nafasuješ jen pokutu od ÚOOÚ. 

Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
to tomassoucek111 - mam fotopast HC - 550 G ,v noci foti dobre tak do vzdalenosti max 20m,mam ji upevnenou na strese,takze zatim neukradli.
Jetson ma ale pravdu ze na monitoring garaze to neni to prave.Lepe levna cctv kamera sparovana s mobilem.To uz jsme ale mimo strelecke tema,takze pokud mas zajem tak napis SZ.

Ja bych dal bud bezdrat pohybove cidlo a gsm ustrednu domu, pokud je to v dosahu. A nejlepe za par korun nejaky bezdratovy zvonek, protoze stejne jediny koho bude zajimat naruseni zony budes Ty a Ty jediny do te garaze muzes dorazit vcas a porvat se se smazkou, na kterou narazis. No a nebo poradna pojistka na ktere se zahojis. To bych asi jedine doporucoval.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
ta SIM o který se zmiňuješ neposílá fotky MMSkami, ale fotky odelílá na meil, takže datový tarif 
Pokud tam máš možnost nějaký wifi, asi lepší bude nějaká levná IP kamera, kterou můžeš sledovat přes mobil, popř lze nastavit zasílání fotek na meil v případě pohybu...atd...

Pokud tam máš možnost nějaký wifi, asi lepší bude nějaká levná IP kamera, kterou můžeš sledovat přes mobil, popř lze nastavit zasílání fotek na meil v případě pohybu...atd...
-
Ahoj, taky to ted resim. Respektive bracha to resi, ale ja mu chci pomoci s vyberem. Stavi barak a u nas - bydlime na vesnici vedle JZD, casto tam chodi mlady kluci z intru a diky tomu, ze mame v garazich sekacky, auta, traktory, drevo, uhli a podobne, tak mame docela strach. Docela se mi hned ta prvni tady https://www.tegus.cz/fotopasti a lze ji spravovat pres Android, takze uplne super si myslim:-) uvidm jak to bude v realu, dam vedet pak
Mohl by mi tu prosím vás někdo poradit nebo hodit nějaké návrhy, kamarád shání fotopast do 5 tis K ale v tomto se bohužel moc nevyznám tak kdyby měl někdo s něčím zkušenost v téhle cenové... Děkuji za veškeré info...

Ahoj,
nechci otevírat nový topic. Prosím o doporučení nějaké fotopasti. Díval jsem se na žebříčky ale nepříjde mi to moc smysluplné.
Chtěl bych aby to stálo do 5 k a uměla se propojit s mobilem.
Díky moc.
nechci otevírat nový topic. Prosím o doporučení nějaké fotopasti. Díval jsem se na žebříčky ale nepříjde mi to moc smysluplné.
Chtěl bych aby to stálo do 5 k a uměla se propojit s mobilem.
Díky moc.
Teraz som objednal z Banggood foto pascu HC900LTE cena 130€ ...posielaju to z Prahy....tak za 2-3 dni cakam zasielku a hned vyskusam.... a dam vediet...