va?e sb?rky n?boju
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
chtěl jsem poslat nějaký obrázek, ale píše mi to hlášky, že celkový prostor pro přílohy všech uživatelů byl vyčerpán. Tak to zkuste někdo jiný
Naposledy upravil(a) Faga dne 18 bře 2009 19:25, celkem upraveno 2 x.
Kdo náboj nepozná, ten si ho nezaslouží!
-
- Kontaktovat uživatele:
Hádání nábojů
Vážení poněkud mně zlobíte s hádáním nábojů. Škoda, že sem nemůžu vložit fotku, určitě byste pochopili proč mně to připadá "na hlavu". Jsou náboje, které lze určit bez porovnání (8x50R Lebel, náboje Perrin a pod.). Jsou náboje, které lze uhádnout při porovnání. Mám náboje, které těžko někdo uhádne, kdo uhádne dostane 500Kč viz foto níže, Myslím to naprosto vážně.
Naposledy upravil(a) bibros dne 19 bře 2009 17:40, celkem upraveno 1 x.
Vyřčené slovo a vystřelenou kuli nevrátíš.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkouším dle laskavého návodu. [img]http://www.maxipicture.cz/uploaded_file ... 646[2].jpg[/img]
Platí co jem napsal výše. Náboj vlevo je notoricky známý Mannlicher Carcano, další tři náboje jsou těžko ale přeci jen uhádnutelné. Kdo uhádne náboj vpravo má u mně 500 Kč.
Platí co jem napsal výše. Náboj vlevo je notoricky známý Mannlicher Carcano, další tři náboje jsou těžko ale přeci jen uhádnutelné. Kdo uhádne náboj vpravo má u mně 500 Kč.
Zleva to jsou:
6,5x52 Mann. Carcano
6,5x50,5 Arisaka m. 30
6,5x53R Holand. Mann.
6,5x53 Mann. Sch.
6,5x53 Daudeteau č 12
Žádám tímto úspěšného hadače o zaslání poštovní adresy kam poukážu slíbený peníz a slavnostně prohlašuju, že už to nikdy neudělám.
6,5x52 Mann. Carcano
6,5x50,5 Arisaka m. 30
6,5x53R Holand. Mann.
6,5x53 Mann. Sch.
6,5x53 Daudeteau č 12
Žádám tímto úspěšného hadače o zaslání poštovní adresy kam poukážu slíbený peníz a slavnostně prohlašuju, že už to nikdy neudělám.
Naposledy upravil(a) bibros dne 20 bře 2009 23:34, celkem upraveno 1 x.
Jak jsem slíbil už nikdy nevypíšu peněžní cenu, ale neodpustím si ještě jednu fotku. Vlevo je obecně známý 22 Hornet zbylé tři jsou předmětem snažení pro hadače. Malá jízlivá poznámečka: Ani jeden není v Malimánkovi.
[img]http://www.maxipicture.cz/uploaded_file ... 651[1].jpg[/img]
[img]http://www.maxipicture.cz/uploaded_file ... 651[1].jpg[/img]
Tak když se k tomu nikdo nemá, tak já to vezmu selským rozumem.
22 Hornet jsem opravdu poznal. Tomu je hodně podobný .22 Winchester CF nebo .22 Vierling - což není ani jeden. Poslední vpravo by mi tvarem, délkou i dnem nábojnice seděl na 5,6x33 Těšínku, ale tou kulí vubec ne.
Druhý zprava bych hádal na 5,6x34R Francotte. Potíž je v tom, že všechny popisované mají téměř stejně dlouhou hylznu, což ty tvoje nemají. Takže suma sumárum mi tam sedí jen ten Hornet. Sakra, já se dám na politiku. Já tu hodinu kecám a neřekl jsem vůbec nic!
22 Hornet jsem opravdu poznal. Tomu je hodně podobný .22 Winchester CF nebo .22 Vierling - což není ani jeden. Poslední vpravo by mi tvarem, délkou i dnem nábojnice seděl na 5,6x33 Těšínku, ale tou kulí vubec ne.
Druhý zprava bych hádal na 5,6x34R Francotte. Potíž je v tom, že všechny popisované mají téměř stejně dlouhou hylznu, což ty tvoje nemají. Takže suma sumárum mi tam sedí jen ten Hornet. Sakra, já se dám na politiku. Já tu hodinu kecám a neřekl jsem vůbec nic!
Kdo náboj nepozná, ten si ho nezaslouží!