Darken01 píše:Jede někdo na FT na hadačku 21.7 kdo by byl ochoten zapůjčit 200 ??? Jedná se mi jenom skusit jak se mi bude držet, popřípadě i za nějakou zkušební střelbu.
Vím minimálně o třech kouskách, který tam budou, takže nemusíš mít vůbec strach
měl bych jeden menší dotaz. Uvažuju o koupi této větrovky a přestože už několik dní čtu všemožná vlákna zde na fóru, není mi jasná jedna věc. Pokud si koupim tuto větrovku a 2l láhev od Alexxxuse, budu moci rovnou střílet? Respektive není k tomu potřeba plnění s manometrem? Což mě dostává k další otázce a to jak je řešené napouštění vzduchu do kartuše tak, abych tam měl třeba 170bar? Čím se to reguluje? Díky za odpověď.
Slavia 620
Slavia 631 Lux
CZ 200 S Hunter + Delta Entry 4x32 AO (prozatím)
K flintě dostaneš přechodku mezi láhev a kartuši po našroubování pomalu pouštíš vzduch na tebou požadované bary. Musíš to pouštět opravdu pomalu a sledovat manometr ještě se mi nestalo že bych přefoukl požadovaný tlak.
Děkuju za odpověď tim pádem je to v pohodě. Ještě by mě zajímalo, jestli někdo neví z hlavy, kolikrát cca naplním kartuš na 200 barů z 2l láhve na 300barů? Vím že tady k tomu byl někde vzoreček, ale nemohu najít to vlákno. Nebo pokud někdo to vlákno ví, tak odkaz by byl také super
Slavia 620
Slavia 631 Lux
CZ 200 S Hunter + Delta Entry 4x32 AO (prozatím)
Když budeš plnit mezi 100-200 bar tak u 122 cm3 kartuše to naplníš asi 10x, takže počítej, že to u CZ200 vychází zhruba tak na jednu krabičku diabolek.
Fill# Pressure Remaining
------------------
(bar) (PSI)
To bude záležať dosť od plniča.
Buď do toho natlačí trocha viac, alebo bude dopĺňať pomalšie, chladiť...
Proste keď to plnič neodflákne tak tam tých 300bar bude.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Stačí když tu láhev plnič plní pomalu - nebo jako v případě paní Pudilové ... ta láhev vrazila do kbelíku s vodou , nestalo se mi abych neměl v láhvi méně jak 290 bar ( při teplotě cca 20 stupnů ) spíš tak 310 bar.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
Dobrý, již téměř povánoční večer. Mám nedávno novou AAProSport .177, k mé starší S634, ještě jsem ji pořádně nomohl ani nastřelit, kvůli nepřízni počasí. Jak jsem tak lavíroval, zda pořídit pružinovku, nebo větrovku, stále přemýšlím, do jaké větrovky bych asi tak šel (ne, že bych ji obratem pořizoval). Jako patriot bych asi volil CZ200 Hunter (má vyřešenou jednodílnou pažbu a objemnější kartuši). Co však nevím, zda by bylo pro mně vhodné - její "kadetská" velikost 907mm (sám mám 1,90m a poměrně velké ruce). Je ta velikost skutečně tak limitující? Také upevnění optiky se tu řešilo, jako nepříliš chytré. Když totiž zvážím další pro a proti, ideálem se jeví HW100 která je zase cenově v jiných sférách a její 4 kg jsou na úrovni mého ProSportu.
jama píše:Dobrý, již téměř povánoční večer. Mám nedávno novou AAProSport .177, k mé starší S634, ještě jsem ji pořádně nomohl ani nastřelit, kvůli nepřízni počasí. Jak jsem tak lavíroval, zda pořídit pružinovku, nebo větrovku, stále přemýšlím, do jaké větrovky bych asi tak šel (ne, že bych ji obratem pořizoval). Jako patriot bych asi volil CZ200 Hunter (má vyřešenou jednodílnou pažbu a objemnější kartuši). Co však nevím, zda by bylo pro mně vhodné - její "kadetská" velikost 907mm (sám mám 1,90m a poměrně velké ruce). Je ta velikost skutečně tak limitující? Také upevnění optiky se tu řešilo, jako nepříliš chytré. Když totiž zvážím další pro a proti, ideálem se jeví HW100 která je zase cenově v jiných sférách a její 4 kg jsou na úrovni mého ProSportu.