v?roba hlavn? u zbroj??e na m?ru
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
možná je to blbej nápad ,ale je schopný mi udělat zbrojíř hlaveň na pušku na míru? mám totiž jeden z mých šílených nápadů 

-
- Kontaktovat uživatele:
golfkiller: 99% puškařů kupuje polotovary hlavní od velkých výrobců nebo hlavně už dokončené. U nás je jen několik lidí kteří hlavně vyrábějí a to ještě pouze některé ráže.
Jestli chceš vědět víc, musíš napsat o jakou ráži ti jde. Tohle fórum čtou i puškaři
Jestli chceš vědět víc, musíš napsat o jakou ráži ti jde. Tohle fórum čtou i puškaři

Život je příliš krátký na to, abychom ho sdíleli s nějakou ošklivou zbraní.
John Taffin
John Taffin
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
tohle souvisý s tím nápadem . super pažby dobrý ceny, asi předělám vz.24 na pořádný dělo http://www.rifle-stocks.com/
akorát jsem z těch stránek nějak zmatenej.Jakoby nemohli napsat tahle ,tenhle rozměr,frézováno na tuto zbraň.No líbí se mi něajká s dírou v black laminated
akorát jsem z těch stránek nějak zmatenej.Jakoby nemohli napsat tahle ,tenhle rozměr,frézováno na tuto zbraň.No líbí se mi něajká s dírou v black laminated

Souhlasím s Aresem. Pokud nestavíš "ultra" přesnou pušku nebo nějakou exotickou ráži, tak to až takový problém nebude. Hlavňové polotovary nebo i hlavně dodává puškařům jak zbrojovka Brod, tak i Strakonice nebo pokud chceš terčovou třískově obráběnou tak i Lothar Walther. V nabídce má i různé hotové hlavně. I kulovnice Brno 98 jsou stavěny takovým způsobem. Starý plně funkční a následně repasovaný závěr a do něj nová hlaveň a pažba. Pěkně to má na svých stránkách znázorněné pan Stifter z Poličky. Ve státech takto předělává Mausery např. fa LosokArms. Bude jen záležet, kolik budeš mít peněz a podle toho si to pak můžeš nechat poskládat. Nejdůležitější asi bude najít dobrého puškaře, který to zvládne tak, aby to pak skutečně střílelo přesně (relativně).
Jen s těma pažbama si nejse jist, jestli ti amící vyjdou vstříct. Tam bych se toho asi bál. Oni všechno dělají převážně na Rem 700. Ale za dotaz nic, že jo.
Jen s těma pažbama si nejse jist, jestli ti amící vyjdou vstříct. Tam bych se toho asi bál. Oni všechno dělají převážně na Rem 700. Ale za dotaz nic, že jo.
Brno 98 se dalo sehnat i za 12k
Záležet bude hlavně na tom, jaké úpravy vlastně bude chtít dělat a pak ceně vybraných komponent. Jiná bude cena za výkovek CZUB a zcela jiná za Match hlaveň od LW. Stejně tak pažba. Může si pouze upravit tu svoji jako např. tady http://www.snipercentral.com/forums/vie ... ight=losok nebo si nechat udělat na zakázku dřevěnou / lamino a nebo taky prostě nechat poslat nějakou polymerovou na M98 řádově za 150-250$ ze států z nějakého e-shopu.
Prostě bude záležet na jeho peněžence a na tom, co chce. A jestli se mu vyplatí předělávat Vz.24 nebo koupit raději nějakého varminta si musí spočítat sám. Spočítá nákup komponent, práci puškaře, zkušebnu atd. a posoudí.
Co bude ale určitě potřebovat je dobrý puškař, který mu to dobře seskládá.

Záležet bude hlavně na tom, jaké úpravy vlastně bude chtít dělat a pak ceně vybraných komponent. Jiná bude cena za výkovek CZUB a zcela jiná za Match hlaveň od LW. Stejně tak pažba. Může si pouze upravit tu svoji jako např. tady http://www.snipercentral.com/forums/vie ... ight=losok nebo si nechat udělat na zakázku dřevěnou / lamino a nebo taky prostě nechat poslat nějakou polymerovou na M98 řádově za 150-250$ ze států z nějakého e-shopu.
Prostě bude záležet na jeho peněžence a na tom, co chce. A jestli se mu vyplatí předělávat Vz.24 nebo koupit raději nějakého varminta si musí spočítat sám. Spočítá nákup komponent, práci puškaře, zkušebnu atd. a posoudí.
Co bude ale určitě potřebovat je dobrý puškař, který mu to dobře seskládá.