Tak Beretta šla z domu..je úplně jedno čím ji člověk naplní...a mám dojem,že BBs prodávané jako 4,5mm jsou jen na desetinu zaokrouhlené 4,46tky..Šupléra nebyla,ale sypaly se úplně stejně.Magnetickej podavač je drží pouze při nepromáčklé spoušti,pak když je hlaveň nakloněná dolů a spoušť se promáčkne,tak brok ještě před výstřelem vypadne ven...Námitka,že přece nebudu střílet do země neobstála

...Ale pravděpodobně to tak funguje i u jiných modelů na Co2,takže svým způsobem měl prodavač pravdu...je to asi normální...V obchodě jsme ještě vyzkoušeli Co2 CZ 75 bez blowbacku a broky propadávaly taky,ale jen sem tam...Takže si svoje hračky můžete taky otestovat...
Nějaký rejpal,co tam prudil přede mnou si prý údajně zmagnetizoval hlaveň z toho samého důvodu jako já a bylo po vypadávání...Nevím,co je na tom pravdy..
Možná by ovšem stálo za to,aby výrobce udělal v hlavni zápich a osadil ho O-kroužkem,který by brok držel v hlavni i při střílení "z kopce dolů"...možná by se i výkon nepatrně zvednul...A nebo je to taky kravina a proto to nikdo ještě neudělal
Každopádně jsem odjel domů se Zoraki Light v 5,5ce...škoda,že neměli Ultru,s tou delší hlavní se mi líbí víc,ale nevadí...
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill