Umarex-co2- baby desert eagle
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nemá někdo zkušenosti s výše uvedenou vzduchovou pistolí? Střílím jen pro zábavu a zvažuji koupi vzduchové pistole. Cena by vyhovovala, jen bych nerad naletěl. O značce Umarex jsem moc chvály nečetl.
Já jsem to teda nikdy neměl v ruce, ale první co se mi na tom nelíbí je ,že to nestřílí normálníma diabolkama nebo brokama, ale kuličkama BB (něco jako antiperle). Z další je z toho tedy jasné, že to nemá ani drážkovanou hlaveň.
Kdybych se měl rozhodovat mezi tímhle a Lov21, tak bych neváhal ani sekundu a bral Lovku.
Kdybych se měl rozhodovat mezi tímhle a Lov21, tak bych neváhal ani sekundu a bral Lovku.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kubajzz = IDIOT
Ty seš taky antiperle, ty gumo !!!
Do všeho se *CENSORED* a víš *CENSORED*.
BB jsou ocelové broky cal. 4,5mm určené pro některé typy CO2 pistolí.
Baby Desert eagle - CO2 má drážkovanou hlaveň.
-
- Bydliště:Wien8 / Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kubajzz = IDIOT
Ty ses teda rozjelvokoun píše:Ty seš taky antiperle, ty gumo !!!

Jestli máš lepší informace, jde to říct i slušně

[size=84][url=http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz][b]Zbrojní průkaz: informace, příprava ke zkoušce, zákony[/b][/url] | [url=http://zbranekvalitne.cz/strelecka-mapa][b]Mapa střelnic a obchodů v ČR[/b][/url][/size]
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kubajzz = IDIOT
Vokoune, precti si poradne pravidla fora a zamysli se. Jeste jednou a mas dozivoti.vokoun píše:Ty seš taky antiperle, ty gumo !!!
foto BB střeliva
Tak sorry, omlouvám se, ale štve mě když si někdo myslí, že ví všechno .....
Když jsem zpětně pročítal některé Kubajzzovi příspěvky musel jsem se smát
Myslím, že přispívat k určitému tématu by měl ten, kdo o tom skutečně něco ví, nebo má nějaké osobní zkušenosti. Potom má takové fórum význam a je přínosem pro všechny.......
Posílám foto BB střeliva od firmy Umarex, balení obsahuje 1500ks.
Když jsem zpětně pročítal některé Kubajzzovi příspěvky musel jsem se smát

Posílám foto BB střeliva od firmy Umarex, balení obsahuje 1500ks.
-
- Kontaktovat uživatele:
2Vokoun:
No vidíš a já jsem si myslel, že to BB znamená, že se tam používá to airsoftové BB střelivo.
Však taky výše píšu, že jsem to nikdy neměl v ruce, ale člověk se pořád učí.
Ovšem co dělají ocelové broky v drážkované hlavni mi není moc jasné.
Pokud to není olovo, tak je to naprd. Proč je to z oceli a ne z olova? Mohl bys napsat jakou to má hmotnost, ať můžem odhadnout výkon?
Jo, a abych nezapomněl tak *CENSORED* a *CENSORED*.
2Richi:
To je jedno kolik má kdo příspěvků, každá informace dobrá. Je ale fakt, že příspěvky se dají posílat různou formou.
No vidíš a já jsem si myslel, že to BB znamená, že se tam používá to airsoftové BB střelivo.

Ovšem co dělají ocelové broky v drážkované hlavni mi není moc jasné.
Pokud to není olovo, tak je to naprd. Proč je to z oceli a ne z olova? Mohl bys napsat jakou to má hmotnost, ať můžem odhadnout výkon?
Jo, a abych nezapomněl tak *CENSORED* a *CENSORED*.
2Richi:
To je jedno kolik má kdo příspěvků, každá informace dobrá. Je ale fakt, že příspěvky se dají posílat různou formou.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
zbrane ktoré používajú BB ocelové broky NEMAJÚ drážkovanú hlaveň - je to proti logike. (btw: majú priemer 4.45mm a váhu 5,3gr - 0,3g). Preto pochybujem, že Baby Desert Eagle má drážkovanú hlaveň (jedine keby bola určená pre olovené broky a vo všetkých obchodoch mali pomýlený popis tejto "zbrane" )
Kubajzz: ty si ma asi nepochopil : je jedno koľko tu má kto príspevkov ale čím sa ich počet zvyšuje tým sa matematicky zvyšuje pravdepodobnosť, že napíšeš niečo čo nie je pravda...
Kubajzz: ty si ma asi nepochopil : je jedno koľko tu má kto príspevkov ale čím sa ich počet zvyšuje tým sa matematicky zvyšuje pravdepodobnosť, že napíšeš niečo čo nie je pravda...
Naposledy upravil(a) Richi dne 17 srp 2006 12:01, celkem upraveno 1 x.