UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
je to totéž, může se mírně lišit tvarem, (podle výrobce) koncovka se závitem je stejná.
http://picasaweb.google.com/Dusnoo/850U ... 5617392034
http://picasaweb.google.com/Dusnoo/850U ... 5617392034
Kdo se ptá, nebloudí.
-
- Kontaktovat uživatele:
duffioso píše:Lidi prosim vas,mam dotaz.Ta redukce na pripojeni kyvety primo do systemu od Drulovu,je jen na 200g kyvety,nebo muzu pouzit i 150g?Maji stejnej zavit?Diky za odpoved

-
Na FT to použiteľné bude, ale nečakaj zázraky, skôr je to len puška na zábavnú streľbu. Na FT bude trochu problém, pretože má o 20m/s menšiu rýchlosť ako vetrovka, a na väčšie vzdialenosti aj ten relatívne malý rozdiel má dosť výrazný vplyv. Na FT by som odporučil vypodložiť biciu pružinu, aj malé zvýšenie rýchlosti môže pomôcť.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
-
Dioptricka miridla na Umarex 850
Chlapi,
nezkousel jste nekdo na Umarex 850 dat dioptricka miridla ? Pokud ano, jaka dioptricka miridla jste zkouseli ?
Dik za info,
Bob
nezkousel jste nekdo na Umarex 850 dat dioptricka miridla ? Pokud ano, jaka dioptricka miridla jste zkouseli ?
Dik za info,
Bob
Na FT problem nebude.Kluci nedavaji terce na extremni vzdalenosti a byli tam taci,co strileli i Slavkama a v pohode.Madari ho snad strili i s 7,5J vzduchovkama.Vsechno se da.Objednal jsem 4,5mm protoze u nas .22 nejsou.Na FT se stejne vic hodi .177,ma plossi drahu letu.Pruzinu asi stejne vypodlozim.A hlavne na CO2 nepojedu vecne,budu experimentovat 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
-
- Kontaktovat uživatele:
dotaz!!!
čuss všichni...jsem v hajzlu! - dnes se mi záhadným způsobem zaseklo natahování 850tky a v domění, že na to přijdu čím to je když to rozeberu jsem se dostal do situace, kdy se mi to celé rozlítlo a celej zámek mám na kusy...nevim co kam patří a jsem z toho úplně v pasti jak to poskládat...nevím kam dát všechny ty pružiny a je tam i nějakej plastovej kousek...no nevim.
Prosím nějakýho zkušenýho dobráka jestli by pro mně nemohl nafotit detail zámku a poslat mi to třeba na email...na netu jsem našel jen jedinou fotku od Dušana - fotka je dobrá, ale pro mně pro LAMU nedostačující...rozebraný jsem to nikdy předtím neměl takže nevim co kam patří...
za každou radu, fotku či odpověď předem díky...Leon
Prosím nějakýho zkušenýho dobráka jestli by pro mně nemohl nafotit detail zámku a poslat mi to třeba na email...na netu jsem našel jen jedinou fotku od Dušana - fotka je dobrá, ale pro mně pro LAMU nedostačující...rozebraný jsem to nikdy předtím neměl takže nevim co kam patří...
za každou radu, fotku či odpověď předem díky...Leon
-
- Kontaktovat uživatele:
jj...díky přesně tu jsem našel potom taky a díky této fotce jsem našel kam patří ten plastovej kousek...UFF - nakonec jsem to poskládal a už to valí v pohodě - nebylo to zase až tak hrozný jak to vypadalo...no nestáhnout si ty dvě fotky tak bych to asi dohromady nedalDominátor píše:Koukni na stranu 41 tam je nějaká fotka.

no a jdu pokračovat ve střílení...