UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
No len ked som zavadzal tento system plnenia,este nebol prepustak na kyvety k dispozicii. Ale dnes sa to pokusim spravit,stejne je tam ten zavit utesneny len neakym lepidlom,takze to musim rozobrat,stare lepidlo odstranit, a zalepit niecim novym, odolnejsim voci vykyvom teplot.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
-
Tak som zasobnik rozobral, na strane ventilu je len jednoduchy metricky zavit utesneny neakym lepidlom,povoli to slo celkom lahko,len to teda lahko odniesla povrchovka zasobniku,ale kedze je tak ci tak schovany v pazbe, tak je to celkom v pohode. Zavity som ocistil, a zasobnik zostavil naspat za pomoci EpoxyMetal-u od Bisona, vyrobca garantuje rozsah teplot od -60 do +100, a zatazitelnost 100 kg/cm2, takze hadam to bude drzat.Uvidime zajtra, ked to vytvrdne.
PS:rozborka ma len uistila, ze trubka zasobnika sa da vymenit za inu a dlhsiu,a tym sa da ziskat vacisa kapacita zasobniku, a bude to estetickejsie ako kyveta.
PS:rozborka ma len uistila, ze trubka zasobnika sa da vymenit za inu a dlhsiu,a tym sa da ziskat vacisa kapacita zasobniku, a bude to estetickejsie ako kyveta.
-
bohuzial som nefotil.....ale v tomto threade su fotky toho, ako adapter rozoberal Mirek....takze sa skus v tom pohrabat
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
foto
Promiňte, ale celkový diskový prostor vyhrazený všem přílohám všech uživatelů/ek byl už vyčerpán. Máte-li nějaké dotazy, kontaktuj administrátora/ku fóra.
tohle mi to píše když tam chci dát fotku...
tohle mi to píše když tam chci dát fotku...

- Hanz Gruber
850 Air Magnum
Silnější pružina bicího zařízení slouží ke zvýšení výkonu zbraně. Nastavení zbraně na vyšší výkon vede k větší spotřebě plynu, ale když už si plníte o nic nejde
Navíc když se hlaven pěkně promaže teflonovým olejem "Weldtite" a do sucha vyleští vznikne dokonalí teflonový film a diabolo exact lehce v krabyčce prokapeme přísadou "Napier" navyšující ústovou rychlost o 15% není co řešit

kompik
Takze dnes som si doniesol od chlapika alias PajaHradec novy kompenzator ktory Paja vyrobil z duralu. Sadol presne na chlp ako od vyrobcu ziadna vola ziadne nepresnosti je to velmi dobra pracaa este aj nadherne vyzera. takze par fotiek:
Naposledy upravil(a) VLADONR dne 21 dub 2009 11:47, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: kompik
VLADONR píše:Takze dnes som si doniesol od chlapika alias PajaHradec novy kompenzator ktory Paja vyrobil z duralu. Sadol presne na chlp ako od vyrobcu ziadna vola ziadne nepresnosti je to velmi dobra pracaa este aj nadherne vyzera. takze par fotiek:
hmm...vypadá to suprově!...
jen se chci zeptat jak sem dáváš ty obrázky?? mně to nejde

-
Tak spat k mojmu problemu, epoxymetal uz stuhol, prvy tlakovy test prezil, teraz je v teste schladenim, a potom bude doplnenie na pozadovanu vahu. Zatial to vyzera,ze to bude dobre.
EDIT: Tak prvu zatazkavaciu skusku ma moja oprava uspesne za sebou, dokonca prezila aj mrazak.A ked ju podfukne znovu, tak sa to stejne da za chvilu zase opravit.Buduci tyzden by som sa mal dostat aj k adapteru na kyvetu, som zvedavy, ako to posunie vahu pri mojej custom pazbe, ale tato este prejde redukcnou dietou, niektore prvky som nechal prilis masivne.
EDIT: Tak prvu zatazkavaciu skusku ma moja oprava uspesne za sebou, dokonca prezila aj mrazak.A ked ju podfukne znovu, tak sa to stejne da za chvilu zase opravit.Buduci tyzden by som sa mal dostat aj k adapteru na kyvetu, som zvedavy, ako to posunie vahu pri mojej custom pazbe, ale tato este prejde redukcnou dietou, niektore prvky som nechal prilis masivne.
Takze dnes bola telota u nas 16 stupnov co sa podpisalo na sile airmagnuma. Dnes padlo iba 500 vystrelov Exactov 4,51 nakolko som testoval moju novu QB78Deluxe ktorej tiez ulahodilo spominana strelivo.
Ale teraz ku kompiku od Paju. Original kompik od Umarexu uz nechcem. Kompenzator co mam od Paju tak klobuk dolu je to fachman a kompik co mi vyrobil pani to by som neveril co dokaze kompenzator. Na 30metrov sa mi zlepsil sustrel 8mich ran z 15mm na 7mm. Prve dve rany do toho isteho miesta som najprv som myslel ze som netrafil terc musel som ho dat z dosky dolu a dolovat srobovakom a pekny zpekanec dvoch diaboliek nahodil som naspet terc a sustrel 8 ran 7mm tak tu vazne prestava zabava a radsej som strielal z QBcky s otvorenymi mieridllami. Prikladam foto svojho streleckeho pracoviska
Ale teraz ku kompiku od Paju. Original kompik od Umarexu uz nechcem. Kompenzator co mam od Paju tak klobuk dolu je to fachman a kompik co mi vyrobil pani to by som neveril co dokaze kompenzator. Na 30metrov sa mi zlepsil sustrel 8mich ran z 15mm na 7mm. Prve dve rany do toho isteho miesta som najprv som myslel ze som netrafil terc musel som ho dat z dosky dolu a dolovat srobovakom a pekny zpekanec dvoch diaboliek nahodil som naspet terc a sustrel 8 ran 7mm tak tu vazne prestava zabava a radsej som strielal z QBcky s otvorenymi mieridllami. Prikladam foto svojho streleckeho pracoviska

-
Moj nazor na zlepsenie je taky, ze jednak je to odvedenim hnacieho plynu bokom, a potom aj zmenou kmitu hlavne, pretoze ta hlaven je prilis dlha na svoju hrubku, a ta vaha na konci mohla pozitivne ovplyvnit chovanie sa hlavne pri vystrele.
-
Porovnani QB78 a Umarex 850 Air magnum
Chlapi,
nemate nekdo zkusenost s porovnanim vlastnosti QB78 versus U 850 Airmagnum 0.177 ve smyslu :
- realneho vykonu ( v Joulech) pripadne ustova rychlost
- na jakou maximalni vzdalenost lze tyto zbrane presne nastrelit (aby to
litalo max do "petikoruny"
- mate zkusenost s ladenim vykonu U 850 ?
Diky za info, Bob
nemate nekdo zkusenost s porovnanim vlastnosti QB78 versus U 850 Airmagnum 0.177 ve smyslu :
- realneho vykonu ( v Joulech) pripadne ustova rychlost
- na jakou maximalni vzdalenost lze tyto zbrane presne nastrelit (aby to
litalo max do "petikoruny"
- mate zkusenost s ladenim vykonu U 850 ?
Diky za info, Bob
-
- Kontaktovat uživatele:
čuss...znovu se obracím sem na forum o radu...zkoušel jsem tam volat - telefon mi nikdo nebere, pokoušel jsem se si dopisovat prostřednictvím emailu a na 4 moje emaily mi přišla pouze jedna odpověď - 27.3. jsem jim psal objednávku a dodnes 2.4. mi nikdo nebyl schopnej ani mi odpovědět jestli jsou schopný mi to dodat nebo ne...jaký s nimi máte zkušenosti??Spectre86 píše:http://www.drulov.orgprostrednictvom mailu, alebo telefonicky....kontakty na tejto stranke.
jo a stále mi sem nejdou vkládat fotky...

díky Leon