Tuning vzduchovek
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
vůbec mě nejde o to že tam je pružina
Naposledy upravil(a) achab dne 23 črc 2010 22:02, celkem upraveno 1 x.
No, dejme tomu. S pevnou hlavní a zásobníkem pod ní...
Jen zauvažuj nad směrem úderu na ventil a nad směry toku stlačeného vzduchu ze zásobníku do hlavně přes ten ventil. Ventil budeš těžko dávat "za" hlaveň. Mám dojem, že drtivá většina větrovek a CO2 má ventil "pod" hlavní/závěrem/"nabíjecí komorou"... Právě kvůli toku tlakového "média" ze zásobníku do hlavně...
Jen zauvažuj nad směrem úderu na ventil a nad směry toku stlačeného vzduchu ze zásobníku do hlavně přes ten ventil. Ventil budeš těžko dávat "za" hlaveň. Mám dojem, že drtivá většina větrovek a CO2 má ventil "pod" hlavní/závěrem/"nabíjecí komorou"... Právě kvůli toku tlakového "média" ze zásobníku do hlavně...
super tak to by mala presne pasovať do nejakej starej ruskej vzduchovky
ja som nameral hodnoty
dĺžka 230mm,
vonkajší priemer: 19,4mm
priemer drôtu: 3 mm
a málinko aj dvihnem výkon
Vďaka
ja som nameral hodnoty
dĺžka 230mm,
vonkajší priemer: 19,4mm
priemer drôtu: 3 mm
a málinko aj dvihnem výkon
Vďaka
stará online súťaž, výsledku k dispozícií
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
ja som strunu z 631 bez problemov dal do IJ38, spolahlivost, vykon aj presnost to dvihlo (zlepsilo), totiz prestali sa zasekavat diabolky v hlavni 
tiez som tam skusal dat strunu z S634 a tie bez problemov(co som vyradil zo svojej, lebo sa odlomilo z nej asi pol zavitu pri konci a uz bola opotebovana, kratsia asi o 1-2 cm oproti novej, uz som to tu aj v nejakom vlakne spominal)...ta tam bola este predtym nez som tam dal tu strunu z S631, len kamarat sa bal o zivotnost, moc kopala a dieselovala
tak po polrocnom pouzivani sa preslo na 631tkovu strunu
original struna je sice dlhsia a ma viac zavitov, ale aj tak je tam stlacena takze tych par centimetrov menej nejako nerobi problem pretoze aj kratsia struna z S631 a este kratsia z S634 tam su aj v klude v stlacenom stave
vykon sme nemerali, jednoducho len oproti originalu uz neostavali visiet diabolky v hlavni a hlavne trafil vzdy na to na co namieril

tiez som tam skusal dat strunu z S634 a tie bez problemov(co som vyradil zo svojej, lebo sa odlomilo z nej asi pol zavitu pri konci a uz bola opotebovana, kratsia asi o 1-2 cm oproti novej, uz som to tu aj v nejakom vlakne spominal)...ta tam bola este predtym nez som tam dal tu strunu z S631, len kamarat sa bal o zivotnost, moc kopala a dieselovala

original struna je sice dlhsia a ma viac zavitov, ale aj tak je tam stlacena takze tych par centimetrov menej nejako nerobi problem pretoze aj kratsia struna z S631 a este kratsia z S634 tam su aj v klude v stlacenom stave
vykon sme nemerali, jednoducho len oproti originalu uz neostavali visiet diabolky v hlavni a hlavne trafil vzdy na to na co namieril
Keď sa už bavíme o IZ-38 tak sa vás spýtam či je normálne že moja je slabšia ako pištoľ lov 21.Dal som tam úplne novú pružinu slavia 631 a tesnenie piestu som tiež prerobil na slavia 631.Piest chodí vo valci normálne nechodí ťažko ani príliž ľahko tak že by prepúštal čiže tam chyba nieje.Od normálnej dosky odrazí diabolku je úplne slabá.Keď sa pozriem do hlavne tak má taký hrubý vývrt, nemá to mosadzné puzdro a jemný vývrt ako tie novšie.Skúšal som strelit do polistirénu aby diabola ostala neporušená a ten vývrt ju celu po bokoch obrúsi. Je to vôbec hlaveň na 4.5mm?Je normálne že je tak slabá?
Ja ked som si moju IZ-22 doniesol domov (vymena za 2 litre domaceho
) tak sa mi diabolky odrazali od plastovej flase do hlavy - bol to flusbrok a nie vzduchovka. Vylestil som valec do zrkadla, na piest dal tesnenie z 631 a strunu zo 634 + som cely spustovy mechanizmus posunul asi o 15mm vzad a porobil par uprav aby sa to dalo natiahnut. Teraz to ma natah 71mm namiesto povodnych 56 a uz to celkom slusne striela. Teraz spravim z pet flasky sitko
Este som tam navaril kolajnicku na puskohlad a rocha skraslil pazbu.....niekedy to nafotim.

Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO