Tuning vzduchovek
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tuning
Tak jsem konečně dodělal svou 634
a házím sem dvě fotky. Nic moc kvalita, je to mobilem. Až bude čas nafotím to foťákem.

Naposledy upravil(a) murphy dne 07 říj 2007 18:04, celkem upraveno 1 x.
Re: tuning
murphy:
ta handra na puskohlade, alebo co to je, ma aky ucel? a co tie lepiace pasky alebo co to je nalepene na puzdre (valci) vzduchovky? tie na co sluzia? pridrziavaju ti zelezo o pazbu?
ta handra na puskohlade, alebo co to je, ma aky ucel? a co tie lepiace pasky alebo co to je nalepene na puzdre (valci) vzduchovky? tie na co sluzia? pridrziavaju ti zelezo o pazbu?
vy zaslepenci - to je přece očividně NATO - special tactical 007 úprava s vhodným maskováním zabraňujícím nechtěným odleskům a vyplašení pana terče
Já to vidím tak, že z 634 měla být vizuelně taková policejní snajpa - což se povedlo. Nic "funkčního" bych v tom nehledal

Já to vidím tak, že z 634 měla být vizuelně taková policejní snajpa - což se povedlo. Nic "funkčního" bych v tom nehledal

Slávia 631 (diopter Aeron) + TAU 7 + Vostok ИЖ-38 + Lov 21
- baretta@pobox.sk
murphy
maš moju podporu, len tak dalej. Je to dobré.
Možno by bolo dobre pridať trochu maskovacej pasky (alebo handry) na hlaven, a odstranit cielnik - hledi. Vyzera to potom agresivnejšie. A zo spetnou montažou nejsu problemy.
baretta@pobox.sk
maš moju podporu, len tak dalej. Je to dobré.
Možno by bolo dobre pridať trochu maskovacej pasky (alebo handry) na hlaven, a odstranit cielnik - hledi. Vyzera to potom agresivnejšie. A zo spetnou montažou nejsu problemy.
baretta@pobox.sk
Pušku mám většinou v práci. Je tu dost špína a hlavně se mi párkrát stalo, že sem o něco ťuknul. Konec hlavně by mohl vyprávět. Takže nic jiného než ochranu před oděrem v tom nehledejte. Není to lepící páska, ale suché zipy, jde to všechno během pár sekund sundat. I na tom kukru.
Takže asi tak. Dík za neg. i pozitivní ohlasy.
Takže asi tak. Dík za neg. i pozitivní ohlasy.
-
- Moderátor
Tak já používám úplně to samý jako máš ty a myslím, že to byla dobrá volba. I přesto, že jsi to fotil mobilem tak pěkný. Jen jedna štouravá otázka. Kde jsi koupil ten tlumič?
Případně vyrobil, ale zdá se mi, že asi z domácí dílny nebude. Vím že to nic netlumí, ale z estetickýho hlediska to je dobrá věcička. Dík za odpověď. 

ad 1. tlumič jsem si vyrobil sám, na soustruhu.
Nebyl to zas až takový problém. Je to kousek silonu cca prům. 30 mm. Akorát ten vnitřní průměr hlavně něco přes 15 mm mi musel na větším soustruhu vyvrtat kámoš. Ten taiwanský soustruh na kterém jsem to dělal má krátké lože, takže se tam tak velký vrták nevleze.
Posléze stříknuto černým sprejem.
ad 2. máskáče jsem původně chtěl taky, jenže jsem je asi před půl rokem všechny vyhodil (blbec).
A měl jsem takové super trávníky achjo. Znáte to, 10 roků to doma leží na h.... a jen co se to vyhodí, je to třeba. 

ad 2. máskáče jsem původně chtěl taky, jenže jsem je asi před půl rokem všechny vyhodil (blbec).

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
Tak to díky za radu, tím silonem jsi pravděpodobně myslel něco podobnýho jako je toto http://www.prumyslovezbozi.cz/inshop/pl ... ka-1m.html? Dík 

ten "tlmic" sa mi lubi,mat po ruke sustruh tak hned bezim kupovat tu plastovu gulatinu(tyc) a pohram sa stym tiez,ako na image je to peknemurphy píše:ad 1. tlumič jsem si vyrobil sám, na soustruhu.Nebyl to zas až takový problém. Je to kousek silonu cca prům. 30 mm. Akorát ten vnitřní průměr hlavně něco přes 15 mm mi musel na větším soustruhu vyvrtat kámoš. Ten taiwanský soustruh na kterém jsem to dělal má krátké lože, takže se tam tak velký vrták nevleze.
ad 2. máskáče jsem původně chtěl taky, jenže jsem je asi před půl rokem všechny vyhodil (blbec).A měl jsem takové super trávníky achjo. Znáte to, 10 roků to doma leží na h.... a jen co se to vyhodí, je to třeba.
-
- Moderátor