tuning NORINCO QB 78
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Cau vsichni.zajimalo by mne jestli nemate nekdo nahodou zkusenosti s predelanim tyhle pusky na klasicky syfonovy bombicky.S CO2 bombickama je strelba dost nakladna.nejakej napad jak to udelat bych mnel..ale jeste nevim jestli je to technicky vubec proveditelny......myslite ze by to slo?je to vubec mozny?
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
Re: tuning NORINCO QB 78
toto uz tu je vyriesene vo vlakne o QB78 http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... light=qb78
jeden z dalsich co najprv zaklada nove dotazy miesto toho aby mrkol ci to tu uz nie je...
jeden z dalsich co najprv zaklada nove dotazy miesto toho aby mrkol ci to tu uz nie je...
I kdyby se někomu podařilo vymyslet propichování dvou českých bombiček naráz, nebude to žádná výhra. České sifonovky obsahují spoustu bordelu, kterým se zbraň postupně zanáší.
Jako nejlepší řešení vidím nechat si od někoho za velkou louží poslat origo redukční ventil a plnit z vlastní lahve. Ventil sice stojí něco peněz, ale není to žádný bastl.
Jako nejlepší řešení vidím nechat si od někoho za velkou louží poslat origo redukční ventil a plnit z vlastní lahve. Ventil sice stojí něco peněz, ale není to žádný bastl.
Nikdy neházej flintu do žita.
ten bordel znamená co ? A jak se tím zanáší zbraň ? Přece je dost i celkem kvalitních vzduchovek na české bombičky ..tak se mi to nějak nezdá (Tauky, Lovky atd..) pokud jde o pevné části, tak ty se tam snad nedostanou a jinak si neumím představit co by to mělo být ?? Nehledě na primární smysl těch bombiček - to jako v potravinářství je povolen nějaký "bordel" , to ti jako v sodovce budou plavat mastná oka , nebo tak něco ? 

Slávia 631 (diopter Aeron) + TAU 7 + Vostok ИЖ-38 + Lov 21
Oni to asi mysleli tak, že každá plynovka se časem zanese.Ale osobně si myslím, že to nebude horší, jak u jiných bombiček, tam je třeba ještě mazadlo.
Čistit se musí každá zbraň, tak z toho nebudeme dělat vědu. 

Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Sorry chlapi, tohle téma jsem nezaložil já, ale můj malej (21) brácha
Já samozřejmě vím že QB 78 se tady už řešila a dokonce sem mu i našel to rozsáhlé tema věnované jí. On byl prostě línej si to pročíst, a volil tuto cestu, za což jsem ho důkladně pokáral.
Já mám totiž na tohle fórum nastavený automatický přihlašování, abych se nemusel psát s heslem, a nekompetentní brácha toho využil, takže já teď vypádám jako blbec.
Pokládal jsem za nutné vám toto sdělit, a ještě jednou se omlouvám.

Já samozřejmě vím že QB 78 se tady už řešila a dokonce sem mu i našel to rozsáhlé tema věnované jí. On byl prostě línej si to pročíst, a volil tuto cestu, za což jsem ho důkladně pokáral.
Já mám totiž na tohle fórum nastavený automatický přihlašování, abych se nemusel psát s heslem, a nekompetentní brácha toho využil, takže já teď vypádám jako blbec.

Pokládal jsem za nutné vám toto sdělit, a ještě jednou se omlouvám.

"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
Nejde o mazivovou složku nápně. Bordelem myslím šupinky zrezivělého vnitřku bombičky. České sifonovky se plní opakovaně a je mnohem větší šance, že narazíš na zkorodovanou než u Crosmana.
Nejsem sám, kdo si toho všiml. http://www.hradba.cz/drulov_condor.html
Nejsem sám, kdo si toho všiml. http://www.hradba.cz/drulov_condor.html
Nikdy neházej flintu do žita.