tuning a opravy Slavie 620, 630 a 631
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Už to tady někde bylo řešené. Buď vystřihnout proužek z kůže tak aby pasoval do drážky a napustit jej olejem, tak to bylo původně. Nebo O kroužek příslušných rozměrů (rozměry změřit na hlavni), funguje stejně, ne-li líp než originál.
Re: tuning Slavie 620 a 631
vyresene prohledal jsem vsechny O krouzky a nasel se presny kus.ze me to nenapadlo 

Čau.
Nevím kam to napsat, tak se zeptám tady. Koupil jsem tchánovi k narozeninám Slávii 631. Dneska přišla a nejde nastřelit na 10m. Hledí mám úplně dole a na 10m to střílí o 5cm vejš. Jinak přes optiku střílí přesně. Optika na ní NEBUDE. Je na to nějakekej fíkl. Jinak ji musím co nejdřív vyreklamovat. Předem dík.
Nevím kam to napsat, tak se zeptám tady. Koupil jsem tchánovi k narozeninám Slávii 631. Dneska přišla a nejde nastřelit na 10m. Hledí mám úplně dole a na 10m to střílí o 5cm vejš. Jinak přes optiku střílí přesně. Optika na ní NEBUDE. Je na to nějakekej fíkl. Jinak ji musím co nejdřív vyreklamovat. Předem dík.
Jestli je nová -> reklamovat.
Jestli je použitá -> zbrousit mušku.
Jestli je použitá -> zbrousit mušku.
-
A oni mu tu mušku zbrousí sami.
Nesmysl!! kam puška tam muška, takže je třeba na mušku mouchu nebo střílet dál.
Mě jde slávka na 20m o 30cm nahoru a hledí taky úplně dole
Mě jde slávka na 20m o 30cm nahoru a hledí taky úplně dole

Nejde!Prostě NNe
Taky jsem tuhle říkanku slyšel ale není moc pravdiváPEPAN píše:Nesmysl!! kam puška tam muška ...

Lepší je to s hledím, "kam hledí, tam zásahy", ale to se nerýmuje

Ona je to funflofka. Pokud to budou řešit broušením mušky, tak to si můžu udělat sám. Na ní jsou truglo a mám strach pokud to budu muset zbrousit víc, tak na hledí už nepůjde dát to červený lanko. Je to dárek k narozeninám, tak ať to vypadá. Kur... je to nový a stojí to za ho... Hlavně že posílají i nástčelný terč na 10m a na 10m se s tím střílet nedá. Nebudu se rozčilovat. Ve čtvrtek jsem to měl předat jako dárek. No nic no. Zítra to teda asi pošlu.
Teď tak přemýšlí a hlava mě nějak nebere. Když budu pilovat mušku, tak to bude střílet ještě vejš, né?
Teď tak přemýšlí a hlava mě nějak nebere. Když budu pilovat mušku, tak to bude střílet ještě vejš, né?
-
Je to tak. V podstatě v důsledku upilování bude muška při míření čím dál "hrubší", takže bude střílet výš.
Vzhledem i k ostatním okolnostem je nejlepší to řešit reklamací.
Vzhledem i k ostatním okolnostem je nejlepší to řešit reklamací.
Chce to jen buď ohnout lauf
nebo vyšší mušku. Pošlu to na reklamaci 

Jasně,že bys potřeboval vyšší mušku,aby jsi střílel níž.
Ale je to celé nějaké divné.
Jsem zvědavý,co ti řeknou na reklamaci
(asi ti napíší,že se s tím máš naučit střílet)
Ale je to celé nějaké divné.
Jsem zvědavý,co ti řeknou na reklamaci

(asi ti napíší,že se s tím máš naučit střílet)

Tak když by ji chtěl na větší dálku, potom je to docela praktický, ale mířit pod cíl je docela hardcore. Já s tim pořád neumim a je lepší pro mě nadsazovat.
Mam to ale jen v mušce, nějaká samodomo velmi nízká, možná z ní někdy udělam stavitelnou
Mam to ale jen v mušce, nějaká samodomo velmi nízká, možná z ní někdy udělam stavitelnou
Nejde!Prostě NNe
chlapi já vám do toho tady nechci moc kecat, bo jsem tuhle slávku nedržel dobrých35 roků v ruce ale nebývala ona na šroubování?
S tru-glo muškou nejde udělat nic.
http://shop.czub.cz/fotocache/bigorig/A ... ia_634.jpg
Hlavně stojí za houby,lepší jsou klasická mířidla.
http://shop.czub.cz/fotocache/bigorig/A ... ia_634.jpg
Hlavně stojí za houby,lepší jsou klasická mířidla.
Já mál ještě jednu Slávii 631 rok výroby 88 a tam taky není šroubovatelná muška. Jenže mezi mojí 631čkou a tou novou je rozdíl ve sklonu hlavně. Když je položím na sebe, tak ta moje starší má o nějaký stupeň hlaveň směrem dolů. Doufám že mě rozumítecannis píše:chlapi já vám do toho tady nechci moc kecat, bo jsem tuhle slávku nedržel dobrých35 roků v ruce ale nebývala ona na šroubování?