To si pak nemůžu koupit ani novinku od rugera s laserovými gripy

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zbraň sama o sobě nebezpečná není. S ukazovátkem rozhodně nebude nebezpečnější. Dokud není zmáčknutá spoušť, je to mrtvý kus železa. Nebezpečný může být pouze ten, kdo na tu spoušť mačká. Ale vysvětluj to poslancůmjspalek píše:Stále sem věřil, že se tohle s nástupem laseru do dětských ukazovátek změní, neboť mi není jasné, o co je zbraň vybavená laserovým zaměřovačem nebezpečnější než ta, která ho nemá. Jednoduše řečeno, jednou máme zbroják a tak nechápu, proč laser je věc, kterou bychom nemohli využít např. pro obranu ve svém domě, když mě přijdou v noci zloději vybrat.
Požádej o vyjímku (doplněk ke zbrani kat. A), a můžeš si novinky od Rugera či SW koupit ... (když Ti to povolí)jspalek píše:Chlapi, můžete mi někdo vysvětlit, proč je u nás stále zakázanej laserový zaměřovač, když to má každej parchant na klíčích?
To si pak nemůžu koupit ani novinku od rugera s laserovými gripy
Nejdřív zakážou laser (typicky kontraproduktivní zákaz, obránce bývá často překvapený a vystresovaný laik, kterému by laser skýtal největší výhodu, zatímco nájemného vraha zákaz neodradí), pak expanzní střelivo (to samé co předchozí případ) a nakonec všechny palné zbraně (opět to samé, záměrem je znesnadnit útok, důsledkem je znesnadnění obrany).epetr2008 píše:A vždyť je to jedno.... dá se bez toho docela dobře žít....
Tlumič taky není potřeba....i když by se leckdy hodil.
Hlavně že to tady není jako v Anglii![]()
Spíš mám strach, aby to nepřišlo časem sem