Tlumi?e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já zkoušel a i ve full auto a opravdu bych některým v dobré víře radil aby se tak nefixovali na zkušenosti nabyté sledováním filmů....... 

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Ten "LEON" čo by takým exotickým spôsobom chcel niekoho "odtentovať" tak si tie veci zadováži aj tak.
BTW: Keď som si to čítal (príspevok od maxxmila) tak som sa na tom smial viac ako na tej plešatej medvedici
.
BTW: Keď som si to čítal (príspevok od maxxmila) tak som sa na tom smial viac ako na tej plešatej medvedici

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Re: tlumič
chjospider74 píše:re:maxxmil
To že mně někdo zastřelí pomocí laseru je asi tak pravděpodobné že vyhraji ve sportce. Kdežto s tím nožem docela reálně počítám při každém vniknutí do bytu v rámci zákroku.
jinak takhle vystřelit v restauraci třebaže s tlumičem tak budu v momentě středem pozornosti........tedy v reálné situaci, ale možná jsi měl na mysli nějaký film.
Nechci resit diskusi typu: pritazeny za vlasy, kolik tu beha Leonu a tak. Je to proste priklad.
Myslim, ze utoku strelnou zbrani je neporovnatelne vic, nez pomoci NVS. Nejsem ani statistik, ani nikdo, kdo ma k temhle udajum pristup. Noze jsou predmet denni potreby. Nuz je obecne pro boj z blizka, pistole to vetsinou dokaze na vetsi dalku. Uder lahvi do hlavy bude asi jeste castejsi- to bys mohl pokracovat hodne dlouho.
Nesouhlasis s mym nazorem? S tim nic neudelam... Ani nechci
QB 78 cal.177 DL, Delta Optical 4x32 AO, dvoudilna nizka montaz od ACZ.
Bez uprav- Zlate stranky bez desek na str.257 na 30cm
Jasne, ze je to pritazeny za vlasy. Pro teoreticky priklad zamerne pouzivam extremni situaci. Proto taky Leon...iMartin píše:Maxmille, je to přitažený za vlasy. Kolik tu běhá Leonů?
Myslím, že si to asi sám uvědomuješ, jak praštěně tvůj příklad zní, jinak si nedovedu vysvětlit tu vyhýbavou větu "Nechci řešit diskuzi typu ..."
Kdyz to zjednodusim, tak bych ja to "nebezpeci" pouziti laseru chapal jako moznost strelby, aniz ta zbran je prakticky viditelna.
Nejsem zakonodarce a je mi jedno, proc to zakazali. Takovyhle kravin mame v nasem state hafo.
A posledni: nemusim s nejakym nazorem ci zakonem souhlasit, ale muzu se pokusit hledat argumenty v jeho prospech. Je to ciste teoreticka debata, tak proc ne.
tlumič
Ode mně nepadlo nic o přitažení za vlasy ani o tom kolik tu běhá Leonů. To sis mě asi spletl z některým kolegou v příspěvcích nade mnou. Jinak ty nože, pistole a lasery byli odpočátku dávány jako příklad a porovnání co se týče vražd, střílení na školách a magorech co jim rupne v kouli a hrají si na Ramba. Jakákoliv jiná trestná činnost která zahrnuje i flašky od piva a dlažební kostky je tedy jaksi mimo souvislost o které jsme hovořili. Dost dobře nevím v čem by byl pro zakročující policisty extrémně mimořádně nebezpečný blázen co by se uprostřed letištní haly oháněl flaškou od vína a hrál si na terroristu.
A tvůj názor Ti samozřejmě neberu a nekritizuji.......jestli jsi si nevšim tak se od určité doby z nikým nehádám, neurážím se a nezesměšňuji. Taky dělám chyby a nejsem neomylný. Takže nic ve zlém jenom mám k těmhle situacím tak trochu blíže.
PS : když ta zbraň nebude viditelná, jako třeba pod stolem tak tím pádem i ten laser nebude mít možnost na ten cíl mířit. v restauraci jsou ubrusy a mezi stoly plno židlí a noh, tedy pokud bys chtěl mířit pod stolem. Kulce kabát nebo ubrus nevadí, ale laseru jo
A tvůj názor Ti samozřejmě neberu a nekritizuji.......jestli jsi si nevšim tak se od určité doby z nikým nehádám, neurážím se a nezesměšňuji. Taky dělám chyby a nejsem neomylný. Takže nic ve zlém jenom mám k těmhle situacím tak trochu blíže.

PS : když ta zbraň nebude viditelná, jako třeba pod stolem tak tím pádem i ten laser nebude mít možnost na ten cíl mířit. v restauraci jsou ubrusy a mezi stoly plno židlí a noh, tedy pokud bys chtěl mířit pod stolem. Kulce kabát nebo ubrus nevadí, ale laseru jo

to: spider74
podivej se, na koho jsem s temi vlasy reagoval.
Flasku davam do souvislosti s tvym " nůž je v každé domácnosti a nikdy nevíš jaký magor sedí za tebou v tramvaji, vytáhne ho a vrazí do zad jenom proto, že mu ruplo v kouli. Že by jsme zakázali nože ?? "
"Jen si v klidu pod rukou a dost nenapadne najede pointerem na onu osobu a bum"
Ubrus jsem Leonovi vyresil. Pak by teda nekoho mohl znervoznovat ten koukajici tlumic. No, nema to ten Leon Lehke.

Flasku davam do souvislosti s tvym " nůž je v každé domácnosti a nikdy nevíš jaký magor sedí za tebou v tramvaji, vytáhne ho a vrazí do zad jenom proto, že mu ruplo v kouli. Že by jsme zakázali nože ?? "
"Jen si v klidu pod rukou a dost nenapadne najede pointerem na onu osobu a bum"
Ubrus jsem Leonovi vyresil. Pak by teda nekoho mohl znervoznovat ten koukajici tlumic. No, nema to ten Leon Lehke.
tlumič
Kvůli toho nedělám nájemného vraha asi bych nezvládl tu logistiku .

Banderas souhlasim, to bylo primerene a uveritelne. A navic krasne hraje a zpiva, tak je maskovany. Ale s tim Rambem si teda ujel, je ti to jasne?
Asi bychom toho mohli nechat

Asi bychom toho mohli nechat

Re: tlumič
No to bys mne dojal!!!spider74 píše:Já si všiml něčeho jiného i když OT a nepodstatného Nocturno- Maxxmilo nerozhodně 23:23. Jste o prsa v příspěvcích ...........![]()
chtělo by to rozstřel