Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No třebas v Olsonu v Holeškách tam mají kecy vždycky. Za celej den jim tam nepřijde noha a člověk je pokaždý hrozně otravuje. Sem se tam s nima jednou hádal jestli vůbec vědí jakej je rozdíl mezi ventilem 200 barů a 300 barů.... Škoda mluvit. Ideálka je to Aquacentrum. Tam je chlapík rozumnej a v pohodě.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Re: Tlakové lahve a plnění
Tak asi došlo ke změně, po mně chtěli před půlrokem i 300bar ventil, od té doby jsem tam nebyl. Jinak ještě dobrá zpráva pro PCP střelce, hadici s manometrem na přepouštění vzduchu z láhve do PCP pušky má v nabídce také JSB a za dobrou cenu. Není potřeba shánět jinde jako dosud, vše máte pod jednou střechou-flinty i plnění. Pokud je to stará zpráva tak sorry, já to zjistil až teď.Ludas píše:300 bar flasku samozrejme pozaduji, ventil staci 200 bar - musite rict ze je to ne vzduchovku a ne na potapeni.airgunner píše:V brně vám na 300bar naplní zde: http://www.trygonbrno.cz/
Požadují 300bar ventil na 300bar flašce.

Vřele N E D O P O R U Č U J I, jsou to hrozný ku.vy.
Na webu mají psáno, že plní flašky za 10 ckz/litr, ale když jsem tam dnes přišel tak si řekl o 300 korun za 4litry300bar a 2 litry 200bar

Nějaký info při přijímání lahví, že 2litrová flaška stojí kilo, samozřejmě žádný, to bych tam nedal.
Dvojčata naplnil na 300bar, 2litrovou flašku s 200bar ventilem - kterou všichni z fóra známe - samozřejmě na 200 bar, to se nedá nic dělat

Shrnuto:
Nakonec jsem mu dal 200, protože to na víkend potřebuju a řekl mě, že mám jít příště jinam.
I když to ani nemusel, stejně tam už nepáchnu.
Naposledy upravil(a) daho11 dne 14 kvě 2010 17:08, celkem upraveno 1 x.
http://david_holub.sweb.cz/
- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hnus velebnosti.
Já byl plnit v úterý v Abatonu 5litrovku, nafoukal mi tam 280 a zaplatil jsem celých 25kč.
Já byl plnit v úterý v Abatonu 5litrovku, nafoukal mi tam 280 a zaplatil jsem celých 25kč.
Venca a Zuzka (Zuzule
)

V paintball shopu je to proste tim ze jsou to hajzli.
Me se stalo u potapecu v Pardubicich (fa.Triton) ze pri prvnim plneni (dvojce 2x2litry a jedna 2l) jsem platil 60,-Kc - to je ok,i kdyz to bylo jen 200bar - udajne nesel kompresor.Podruhy mi tam lahve vezla kolegyne z prace,a taky vyzvedavala - po tom jsem malem sezral mobil jak jsem do nej rval - cena 200,-Kc,protoze to plni 100,-Kc/lahev!Mit 12l lahev tak se smeju,za stovku parada...Takze tam uz nikdy.
Od te doby plnim v Pardubicich u fa.Cevox http://www.cevoxdive.cz/cs/kontakty/cevox-s-r-o- , 300bar sice neni na pockani,ale druhy den (200bar fouknou hned z kaskady). Naposledy jsem platil neco pres stovku za 2x2l na 300bar (bylo nafoukano cca 330bar) a 2l na 200,-bar (nafoukano 240bar) a s tim jsem spokojenej - no musim byt,jinou moznost plneni jsem v regionu nesehnal.
Me se stalo u potapecu v Pardubicich (fa.Triton) ze pri prvnim plneni (dvojce 2x2litry a jedna 2l) jsem platil 60,-Kc - to je ok,i kdyz to bylo jen 200bar - udajne nesel kompresor.Podruhy mi tam lahve vezla kolegyne z prace,a taky vyzvedavala - po tom jsem malem sezral mobil jak jsem do nej rval - cena 200,-Kc,protoze to plni 100,-Kc/lahev!Mit 12l lahev tak se smeju,za stovku parada...Takze tam uz nikdy.
Od te doby plnim v Pardubicich u fa.Cevox http://www.cevoxdive.cz/cs/kontakty/cevox-s-r-o- , 300bar sice neni na pockani,ale druhy den (200bar fouknou hned z kaskady). Naposledy jsem platil neco pres stovku za 2x2l na 300bar (bylo nafoukano cca 330bar) a 2l na 200,-bar (nafoukano 240bar) a s tim jsem spokojenej - no musim byt,jinou moznost plneni jsem v regionu nesehnal.
Porad jsem resil nejakou lahev. Dvoulitrovka je fajn, ale naplnim z ni trikrat a musim jit doplnit.
Tak jsem uvazoval o nejake 7-10 litru na doma.
Tahat ji sebou nepotrebuji, zatim se me stalo jednou ze me po krabicce diabolek klesl tlak pod 100bar.
Nakonec jsem vymyslel 2v1 - 6,8 litru kevlarova lahev. Cena 6800,- i s ventilem, vaha 3.5 Kg...
Je lehci nez dvoulitrovka.
Tlakovka po dvou letech (coz mimochodem plati i pro kovove lahve - EU). Sice kazdej dela po peti, ale kdyby to treba treti rok nedejboze rachlo tak mam na krku minimalne obecny ohrozeni. 400,- jednou za 2 roky neni zas takova investice v porovnani s tim kdyby se neco stalo....
Tady je porovnani se znamou 2l od Alexxxuse - ta vetsi je fakt asi o 2 kila lehci...
Tak jsem uvazoval o nejake 7-10 litru na doma.
Tahat ji sebou nepotrebuji, zatim se me stalo jednou ze me po krabicce diabolek klesl tlak pod 100bar.
Nakonec jsem vymyslel 2v1 - 6,8 litru kevlarova lahev. Cena 6800,- i s ventilem, vaha 3.5 Kg...

Je lehci nez dvoulitrovka.
Tlakovka po dvou letech (coz mimochodem plati i pro kovove lahve - EU). Sice kazdej dela po peti, ale kdyby to treba treti rok nedejboze rachlo tak mam na krku minimalne obecny ohrozeni. 400,- jednou za 2 roky neni zas takova investice v porovnani s tim kdyby se neco stalo....
Tady je porovnani se znamou 2l od Alexxxuse - ta vetsi je fakt asi o 2 kila lehci...

A čo tak Sabinov(Slovensko)..300 bar..Po otázke,čo som dlžný?Odpovedˇ-kúpiš pivo.:::)))))))))))))
Když sem párkárt byl plnit v Liberci, tak když sem tam byl podruhé, tak také zavedli přirážku pro plnění malých lahví 100Kč, je to tak rok a půl z5.
Nemáte někdo dvojčata bez tlakovky? Rád vám od nich pomužu 

a nebo tady ... http://www.earmyshop.cz/eshop/ostatni-4 ... stroj.html 

FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
Na tyto lahve pozor! Jsou starší 30 roků, a norma I.T.I. říká něco o polovičním provozním tlaku u lahví starších jak 30 let! Jestli je vůbec někdo naplní? Takto jsem to tady několik stránek zpět četl. Není to z mé hlavy.
já na nich mám rok výroby 1993, ty láhve od aleše jsou vyrobeny +/- taky v těchto letech
FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
To airgunner: Kde v JSB mají to plnění větrovky s bomby do kartuše? Nemůžu to tam nikde najít.
Nebyl by odkaz. Díky. Pokud vím, tak tam vyráběj diabolky.
Nebyl by odkaz. Díky. Pokud vím, tak tam vyráběj diabolky.