Tak jinak. Až tam něco opravdu koupíš (ne objednáš), poreferuj. Opisovat ceny z netu je totální hovadina a jen to tu zadělává prostor.skeptik píše:Omlouvám se, uvedl jsem špatně ceny. Je to s DPH, takže ještě lepší. Mono ventil je za 1153, takže 10ti litrovka 300 barů komplet za 6064, 12 litru za 6258.
Jestli někdo ví o lepších cenách (za nové), sem s nimi.
Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Vem si prášky raději hned dva. Koupil jsem tu 12 litru s ventilem, který jsem chtel od nich namontovat a lahev naplnit. K vyzvednutí zítra.
Ty ceny jsou jen pro příklad, co tu lidi může zajímat. Hovadina je cpát sem své bůhvi jak staré negativní zkusenosti.
Brečíš sice hezky, ale na cizím hrobě.
Ty ceny jsou jen pro příklad, co tu lidi může zajímat. Hovadina je cpát sem své bůhvi jak staré negativní zkusenosti.
Brečíš sice hezky, ale na cizím hrobě.
- Skeptik
Jojo, už je to měsíc nebo dva a od té doby udělali určitě ohromný pokrok.
Jinak stále nic nemáš a už se oháníš práškama. To takhle řešíš každou životní situaci? Práškama?
Jinak stále nic nemáš a už se oháníš práškama. To takhle řešíš každou životní situaci? Práškama?
Praskama bych nic neresil
. U teto firmy jsem objednal flasku 8l 300bar s dodaci lhutou 3 tydny. Po mesici jim pisu dotazovaci email , kdy bude dodano zbozi. Odpoved se nedostavila, tak jsem ten nakup u teto firmy pustil z hlavy. Po 64 dnech od objednavky me volali ze flasa je uz skladem, a nezbylo me nic jineho nez tu firmu opet vypustit z hlavy ...

Ani ne, nepotřebuji. To je doporučení pro tebe, abys trochu zklidnil. Jestli ses tam choval tak cholericky, jak předvádíš tady, ani se nedivím, že ti nevyhověli.Jetson píše:Jojo, už je to měsíc nebo dva a od té doby udělali určitě ohromný pokrok.
- Skeptik
Jestli tomu dobře rozumím, tak člověk jako zákazník by měl být flegmatik a jako tupá ovce sebou nechat vláčet dle rozmaru nesolidní firmy kvůli ušetřené koruně
Předem si dokážu představit, jak by vypadala případná reklamace..
Potom se tedy hrdě hlásím k ostatním cholerikům a jdu do lékárničky zkontrolovat zásoby prášků

Potom se tedy hrdě hlásím k ostatním cholerikům a jdu do lékárničky zkontrolovat zásoby prášků

Diana54 AirKing .177 + Bushnell 3200 Elite 10x40 Tactical
Air Arms Pro Sport .177 + Delta Titanium 6-24x42
QB 57 .177 + čína 4x20
CZ Slavia 631 .177 + čína 3-9x40E
Air Arms Pro Sport .177 + Delta Titanium 6-24x42
QB 57 .177 + čína 4x20
CZ Slavia 631 .177 + čína 3-9x40E
Přál bych si, aby bylo mému prvnímu sdělení v tomto vlákně správně porozumněno. Obsahuje odkazy na firmy se zajímavými a relativně levnými součástmi výbavy pro majitele větrovek. To je objektivní skutečnost.
Jestli se někomu na některé firmě něco nelíbí (a to už je subjektivní), ať si to vyřídí s nimi, nebo tam jednoduše nechodí. Podsouvat tady lidem neúměrně emotivní formou své frustrace (snad aby se jich zbavil) mi přijde trochu ubrečený. Tam také vzniklo to zbytečný flame.
Moje zkušenosti (také subjektivní) : jednání firmy ke mně jako zákazníkovi bylo v obou případech korektní a vstřícné, co jsem potřeboval jsem dostal. Bezvadné a podle dohody, přesto že jsem měl některé nestandardní požadavky. Ale i tak doporučuji, ať si každý udělá obrázek sám.
Proti nesolidnosti z hlediska dodržování dodací lhůty se lze bránit docela jednoduše. Napíšu do objednávky, že platí do data, na kterém jsem se dohodl. Žádný rozumný obchodník nechce přijít o kšeft ani zákazníka.
Tím bych to za sebe považoval za uzavřené.
Jestli se někomu na některé firmě něco nelíbí (a to už je subjektivní), ať si to vyřídí s nimi, nebo tam jednoduše nechodí. Podsouvat tady lidem neúměrně emotivní formou své frustrace (snad aby se jich zbavil) mi přijde trochu ubrečený. Tam také vzniklo to zbytečný flame.
Moje zkušenosti (také subjektivní) : jednání firmy ke mně jako zákazníkovi bylo v obou případech korektní a vstřícné, co jsem potřeboval jsem dostal. Bezvadné a podle dohody, přesto že jsem měl některé nestandardní požadavky. Ale i tak doporučuji, ať si každý udělá obrázek sám.
Proti nesolidnosti z hlediska dodržování dodací lhůty se lze bránit docela jednoduše. Napíšu do objednávky, že platí do data, na kterém jsem se dohodl. Žádný rozumný obchodník nechce přijít o kšeft ani zákazníka.
Tím bych to za sebe považoval za uzavřené.
- Skeptik
Sorry, ale zníš spíš jako majitel zmiňované firmy, jak stále omýláš dokola totéž. Já napsal zkušenost objektivní. A psát tady, že jestli jsem se nějak choval, tak to byl důvod mi nevyhovět... To už je hooodně mimo, neřkuli a teď už se bohužel opakuji i já, že jestli objednám několik položek, které mají uvedené skladem a následně se pro zboží vypravím osobně abych se na místě dozvěděl, že nemají nic z toho co jsem chtěl a láhev mi nenaplní dokud nebudu mít to co jsem od nich chtěl, tak opravdu NÁSLEDNĚ nijak příjemně nevystupuji (což ale zase neznamená, že bych se válel po prodejně a kopal nožičkama).
Jetson píše:...což ale zase neznamená, že bych se válel po prodejně a kopal nožičkama.

Pardon, já musel, takhle dobře jsem se už dlouho nezasmál![img]http://kesi1n.sweb.cz/Smajlíci/Pozitivní/lol.gif[/img]
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Ti potápeči ( MANŽELÉ ) kousek od kulaťáku v Dejvicích jsou divnej krám ....
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
podělím se o včerejší zážitek - byl jsem plnit u potápěčů 2L od Aleše na 300bar, no po chvilce rána jako z děla - rupla jim hadice. Stál jsem cca 2m od toho a chytil jsem to miniaturním kouskem z hadice do obličeje, naštěstí ne do oka. Štíplo to jak sviňa. Nechtěl bych být u toho, když někomu ulítne ventil nebo rupne flaška 

FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Flaška vydržela hadice ne
A to hadice mají tlakovky na 700Barr
Kde to bylo ? Klidne do SZ.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Hehe tak si to sem chodí číst i z uvedeného krámku z Dejvic. Přijde jim proč jsem napsla Divnej krám ... napíšu to sem ... Páč.... čekat 29 dní na hadici a pak se dozvědět že bez zálohy nic neobjednají to mně před cca 2mi roky dostalo. Nene do Divers krámku v průjezdu už mne nikdo nedostane.