Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
z těch třech odkazů není holá bez odfuku ani jedna, nevím na co čučíš ale je to stejně jedno ne, když máš tu objednanou. Jen mi stále od tebe chybí ta cena
Pochopil jsem
Pochopil jsem
Re: Tlakové lahve a plnění
Takze jsem seskladal posledni clanek mozajky a mam vysledky.
josef1000 hadice do cz200 redukce 423, komplet s odfukem 665, s manometrem 1321.
altaros hadice do redukce 450
specialka na tratove odhad necele 400
specialka na ripske odhad pres 400, odfuk neumi-nabizel alternativne nehezky trojcestny ventil za nevyhodnou cenu.
Vzhledem k tomu, ze mam redukci duralu, jemuz z dlouhodobeho hlediska moc neverim, idealne bych videl hadici od josefa1000 i s odfukem za rozumnych 665 pripadne s manometrem za take velmi slusnych1321 (ktery ale nepotrebuju)
josef1000 hadice do cz200 redukce 423, komplet s odfukem 665, s manometrem 1321.
altaros hadice do redukce 450
specialka na tratove odhad necele 400
specialka na ripske odhad pres 400, odfuk neumi-nabizel alternativne nehezky trojcestny ventil za nevyhodnou cenu.
Vzhledem k tomu, ze mam redukci duralu, jemuz z dlouhodobeho hlediska moc neverim, idealne bych videl hadici od josefa1000 i s odfukem za rozumnych 665 pripadne s manometrem za take velmi slusnych1321 (ktery ale nepotrebuju)
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Co se ti nezdá na duralu? Máš to na vzduch, nebudeš přepoustět nic agresivního. Ta redukce tě přežije. Vem Altarose komplet a máš to za jedno poštovné.
Pavle, diky za nazor. Od josefa budu nejspis brat nejake veci, tak bych tu hadici pridal v ramci baliku. Jinak all in one od altarose.
Naposledy upravil(a) libor007 dne 07 led 2015 08:50, celkem upraveno 1 x.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
No jo, dopadlo to přesně jak jsem psal na začátku. Tři stránky o ničem 

Proc? Vsichni tady maji aktualni ceny hadic pohromade. Promin, ze se striktne neridim Tvym nazorem a rozhodnu se sam. Jinak kdyby ses nevyjadroval za kazdou moji reakci, nebyly by to tři strany, ale polovina.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Dorazil jsem na Vysočinu a protože tady široko daleko nikde neplní (tedy nenašel jsem nikoho), mám tímto drobkem už problém vyřešen.
Tímto díky Martinovi_K za info atd.
Kompresor sice tlačí jen 260BAR, ale to mi úplně stačí.
---
Tzn. tomu, kdo pojede okolo Pelhřimova, mohu naplnit lahev.
Tímto díky Martinovi_K za info atd.

Kompresor sice tlačí jen 260BAR, ale to mi úplně stačí.
---
Tzn. tomu, kdo pojede okolo Pelhřimova, mohu naplnit lahev.
Jak dlouho to tím trvá do 6stky flašky na plný tlak? Nechci naplnit
, jen jsem zvědavej, co taková mašinka zvládne.

Ještě nemohu přesně sdělit.
Dnes jsem jej přivezl a byl v autě přes noc, tak jej nechávám zahřát (kvůli oleji) a lahve mám plné
Ale když mi jej prodejce předváděl, tak mi ukazoval plnění.
Lahev asi 5L - ale nevím kolik v ní bylo (myslím asi 100BAR), tak naplnil na 260BAr snad během minuty.
Je to vždy otázka kolik zbývá tlaku v lahvi.
Prostě je to otázka opravdu jen minut.
Dnes jsem jej přivezl a byl v autě přes noc, tak jej nechávám zahřát (kvůli oleji) a lahve mám plné

Ale když mi jej prodejce předváděl, tak mi ukazoval plnění.
Lahev asi 5L - ale nevím kolik v ní bylo (myslím asi 100BAR), tak naplnil na 260BAr snad během minuty.
Je to vždy otázka kolik zbývá tlaku v lahvi.
Prostě je to otázka opravdu jen minut.
Bomba, gratuluju Zbyňku. 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Díky díky ... ale do Velmezu jej nemohu přivézt - není tam 380V
Jo a vyndavat tohoto drobka (váha 128 kg) z kufru krátké Octavie je taky docela opruz

Jo a vyndavat tohoto drobka (váha 128 kg) z kufru krátké Octavie je taky docela opruz

Chystám se přidat na www.hft.cz mapu plníren v ČR. Máš to jen na soukromo a pro kámoše nebo v té mapě můžeš být a třeba plnění na zavolání nebo tak něco?
Jen pro kámoše a členy tohoto fóra
Zatím jsem na Vysočině jen o víkendech.

Zatím jsem na Vysočině jen o víkendech.
- Vladimír.K
Zbyňku gratuluji a vítám do klubu.
Můj stařičký kompresor umí sice 300bar, ale foukám max 260bar.

Můj stařičký kompresor umí sice 300bar, ale foukám max 260bar.
Steyr LG110 FT, Vortex
Hezká věcička a cena 1399 lib. https://www.youtube.com/watch?v=wJlAiGyeHQw / http://www.omegacompressor.com/