Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevím a ani mě to nějak nezajímá. Podstatná informace pro mne je, že plní na 300 a jsou ochotní tuto službu poskytnout i vzduchovkářům. Pokud tak dychtíš po tom vědět proč, stačí zavolat a třeba ti rádi odpoví. i když mi není jasný nač potřebuješ vědět zrovna tohle
.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tlakové lahve a plnění
Nepotřebuju to vědět na nic, jen mě to prostě zajímá. Pneumatiky se plní mnohem menšími tlaky, na hydrauliku to asi taky nejde použít, na lakování je to taky zbytečně silné...
Puška visící na zdi dělníkova příbytku nebo farmářovy chýše je symbolem demokracie. A je naším úkolem dohlédnout, aby tam zůstala.
- George Orwell
- George Orwell
Co tak jestli majitel, nebo provozovatel holduje potápění? Někdy si tu připadám jak v pomocné škole

Ja jsem ve středu plnil na Kometě za Boby na 300 b a úplně v pohodě. Flaška je úplně nová. Chlapík na ni kouknul a povídá " Kdo ji skládal?" odpověděl jsem "tak to teda nevím já ji koupil složenou" řekl mi, že ty flašky jsou občas blbě složený, respektive že mívají obráceně těsnění nebo co. Za pár vteřin povolený ventil a těsnění zkontrolované, ventil znovu složený. Do pěti - deseti minut nafouknuto z 0 na 300 b. Nakonec jsme docela dobře pokecali.
Naprosto fajn jednání.
A teď si konečně udělám trochu přehled, kdo je z mého okolí. A ozvalo se vás docela dost chlapi. Co takle udělat někde v Brně neofiko pokec, třeba někde na jednom pěnivým? Rád bych Vás chlapi poznal.
Jo a mimochodem dneska jsem koupil svoji první větrovku.
.
S přátelským pozdravem děsně šťastnej vassana
Naprosto fajn jednání.
A teď si konečně udělám trochu přehled, kdo je z mého okolí. A ozvalo se vás docela dost chlapi. Co takle udělat někde v Brně neofiko pokec, třeba někde na jednom pěnivým? Rád bych Vás chlapi poznal.
Jo a mimochodem dneska jsem koupil svoji první větrovku.

Nebo utratil 300.000 za kompresor aby mohl byt tajemný
s úsměvem na rtu R

....možná za pár let....
A že by jsi se pochlubil co to je.vassana píše: Jo a mimochodem dneska jsem koupil svoji první větrovku.![]()
![]()
.

Air Arms EV2 MK4 / Optisan CP 10x32P mil-MH10x
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
Slavie 620, Slavie 630
Je lepší to blbě dělat, než o tom chytře kecat.
vassana: za kolik plnijou u toho boby? predpokladam, ze je to vsude na jedno brdo...
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Jo, jo. Chci o tom svým výběru, o tom jak jsem vybral a proč a časem taky i o pušce napsat pár slov. Ale co jsem vybral klidně napíšu teď. BSA Scorpion SE. Vybíral jsem mezi BSA Buccaneerem SE a právě Scorpionem. Ale jak jsem už napsal, chci o tom svým výběru napsat něco více právě pro lidi co taky dneska vybírají a chtějí nějakým způsobem začít s PCP.
S pozdravem vassana
S pozdravem vassana
4 libor007
7l z 0 na 300 tuším za 105 Kč.
To myslím jde.
S pozdravem vassana
7l z 0 na 300 tuším za 105 Kč.
To myslím jde.
S pozdravem vassana
zdar kluci předem se omlouvám za ty háčky a čárky ale jsem línej ja psát jinak pokud jsou to ocelové láhve na 200 bar až 300bar mají životnost 30let pokud jsou to kompozitové lahve mají 35avíce vždy je to vyraženo u hrdla první revize pozor na aukru je lahev rok1981už bych se jí bál ještě když vypustíte láhev uplně jdete jí plnit a chcete jí hned já jí naplním z 0 na 350 je hodně teplá a když vychladne je tam zaleží zase na velikosti 280 když je tam 100 na 350 po vychladnuti je tam 310 prazdná láhev se musí foukat na dvakrát abych tam klukům dal 330 kdyby někdo chtěl nafoukat můžete zavolat plzen a plzen jih kdykoli 607652502 mějte se a dobrou mušku myšák
mysaku, diky za super info o plneni, tohle presne mne zajimalo. Moji prazdnou samozrejme plnili na 2x. Takze kdyz bude aspon na tretinu natlakovana, jde to popohnat a zpachat na jednou.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Já, když se byl ptát na foukání v TRIGONU v Brně (za Boby na plavečáku), tak jsme taky docela pokecali, ale pán mně řekl, že na 300 Barr nechtějí plnit jiné láhve než od nich koupené. Je to tedy už cca 4 měsíce. Tak že by možná změnili názor ?
Ono záleží na koho narazíš a jakou má zrovna náladu. Druhou flašku už jsem radši koupil u nich, abych to měl bez keců. Pokud tam ale flašky nechám, tak druhej den v nich mám poctivých 300 barů. Jejich kompresor fouká max 330, takže je potřeba foukat minimálně na dvakrát.
Steyr LG 110 + Sightron SIH
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
neptun: chtěl jsem tento týden u trygonu lahev, ale byli dražší o 500kč(lahev 4l), tak jsem ji vzal jinde. Co jsem z komunikace pochopil, tak narazíš na syna-ten je dost na pohodu a nafoukne pravděpodobně i cizí lahve. No a jeho otec, to je ten pán o kterém jsou tu zmínky, že všechno ofrfňá. Na cenovou nabídku, kterou jsem řešil se synem jsem odepsal, že již mám objednáno jinde. Ale starý pán si neodpustil také napsat a zdůraznit, že mou lahev koupenou v aeronu mi rozhodně na 300bar nenatlakují. Člověk by myslel, že když už mají drahý kompresor, budou ho chtít využít na max, ale asi s ním mají nějaké jiné podnikatelské záměry. Těžko ale říct jaké.
ps: nemám rád americké úsměvy, stačí mi, když jsem normálně obsloužen. Ale určitě nejsem zvědavý na nějaké řeči, jak jim větrovkáři ničí kompresor viz diskuze někde v tomto vláknu...
ps: nemám rád americké úsměvy, stačí mi, když jsem normálně obsloužen. Ale určitě nejsem zvědavý na nějaké řeči, jak jim větrovkáři ničí kompresor viz diskuze někde v tomto vláknu...
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Je pravda, že když jsem sháněl láhev tak potápěči je mají nejdražší a slevy moc neposkytují. Taky jsem koupil jinde a výrazně levněji.