Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
začínám opravdu přemýšlet o pumpě, nechce se mi živit další zlodějský hajzly
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tlakové lahve a plnění
To už se vyplatí vzít 5 láhví a přiject do Prahy
.... vejlet zaplatí úspora na plnění ....

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Na kolik vyjde takovej "domací kompresorek" ? 

- Das semi-Auto
Počítej tak 100 000 Kč a více (spíš více). Na to je potřeba vysokotlaký kompresor.
Oprava : našel jsem i levnější
cca za 67kKč...
mimochodem, toto téma se řešilo zde
Oprava : našel jsem i levnější

mimochodem, toto téma se řešilo zde
Z druhé ruky se to dá sehnat za rozumnější peníze. My jsme koupili Tridenta Klasik 200 za ca 50.000 Kč. Zadarmo to není, ale když vezmu do úvahy, že nejbližší 300barová plnírna je 55 km daleko a že stlačený vzduch používáme i na jiné věci, tak to máme za pár let zpátky a úspora času se hodně projeví okamžitě.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Ta cena je fakt nekřesťanská...O víkendu se asi potkám s jedním co má blízko k Trigonu a tak se zeptám co tím myslí...Jinak se dá sehnat i slušný Star 2B za cenu kolem 10 tis. a i když neumí 300Bar (umí,ale brzo se zničí) tak stabilně 230Bar dává a při slušném zacházení a údržbě je takřka nezničitelný.(i když začínají být trable s náhradními díly) A souhlasím s Warthogem- jakmile máte přístup k tlakovému vzduchu,tak ho začnete používat i jinde...
(já s ním i zametám)

Co tím myslí mi je celkem fuck, spíš by mne zajímaly alternativy, pokud v Brně existují. Nechápu proč bych měl platit za plnění 7litrové flašky když mám 3litrovku. To je naprosto debilní argument, navíc ceník nikde nemají vyvěšený a v podstatě pokud se nezeptáš dopředu na cenu, tak při placení čumíš jak tele. a to jsem tam plnil před necelým měsícem za úplně jiných podmínek. Takže zkuste sem někdo hodit nějaké jiné možnosti, brňáků je tady snad dost, tak šup sem s nějakou aktivitou 

- Das semi-Auto
cannis : ceník mají na netu, viz plnění lahví
Neumi naplnit. To je hlaska. 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
to: cannis
v trygonu se jim pos.al kompresor a za opravu dali 2500,- euro a snaží se to vymlátit ze vzduchovkářů, jelikož při plnění na 300bar jim jde kompresor do velký zátěže a to ho ničí - to chápu .....
Udělali si pravidlo: ,,kdo má flašku od nás - 20Kč za litr, ostatní to budou mít dražší"
ALE.... ta baba
co tam stojí za kasou střílí ceny za plnění buď podle oka nebo podle toho jak se vyspala nebo podle ksichtu.
Mám 4l flašku od nich i s nálepkou a jednou jsem platil 105,- pak 150,- pak 140,- ....... zdůvodnění - oprava byla moc drahá !!!!
TO JE NA RANU, KU.VA PROČ JSEM SI KUPOVAL TAK ZATRACENĚ DRAHOU FLAŠKU OD NICH !!!
(4L 300bar už s rok funkční tlakovkou 3.800,-)
Pokud někdo ví, kde plnit v Brně nebo okolí za rozumnou cenu, prosím poraďte.
v trygonu se jim pos.al kompresor a za opravu dali 2500,- euro a snaží se to vymlátit ze vzduchovkářů, jelikož při plnění na 300bar jim jde kompresor do velký zátěže a to ho ničí - to chápu .....

Udělali si pravidlo: ,,kdo má flašku od nás - 20Kč za litr, ostatní to budou mít dražší"
ALE.... ta baba

Mám 4l flašku od nich i s nálepkou a jednou jsem platil 105,- pak 150,- pak 140,- ....... zdůvodnění - oprava byla moc drahá !!!!
TO JE NA RANU, KU.VA PROČ JSEM SI KUPOVAL TAK ZATRACENĚ DRAHOU FLAŠKU OD NICH !!!
(4L 300bar už s rok funkční tlakovkou 3.800,-)
Pokud někdo ví, kde plnit v Brně nebo okolí za rozumnou cenu, prosím poraďte.
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
To jsem nějak nepochopil, asi jsem blbej:
"Omlouváme se, že náš kompresor neumí naplnit 300bar lahve zakoupené mimo naší prodejnu!"
To jako, že mají speciální kompresor, který umí napnit jenom speciální lahve zakoupené u nich a nebo i cizí,ale speciálně jen od jejich členů???
A já se tam chystal až budu mít cestu do Brna,ale asi mám smůlu. Nemám flašu od nich a nejsem člen
To vypadá na nějakej šprajc a tím i zřejmě konec plnění pro nečleny v Trygonu. V mém případě, že jsem z Třebíče to je tak na prodej větrovky.
"Omlouváme se, že náš kompresor neumí naplnit 300bar lahve zakoupené mimo naší prodejnu!"
To jako, že mají speciální kompresor, který umí napnit jenom speciální lahve zakoupené u nich a nebo i cizí,ale speciálně jen od jejich členů???

A já se tam chystal až budu mít cestu do Brna,ale asi mám smůlu. Nemám flašu od nich a nejsem člen

To vypadá na nějakej šprajc a tím i zřejmě konec plnění pro nečleny v Trygonu. V mém případě, že jsem z Třebíče to je tak na prodej větrovky.

HW 97K cal.177 + Sightron S1
Atak Arms - Zoraki HP-01Ultra cal.5,5 mm + Kolimator
Slavia 618
CZ 75B cal. 9mm Luger + adapter CZ Kadet cal.22 LR
Slavia 618
to: Harryk
jj je to na pytel, chtějí odradit ostatní vzduchovkáře už na netu, ale když to řešíš dá se říct face2face, tak to naplní, , ale budou chtít vyšší sazbu....
u vás tam nic není ???
jj je to na pytel, chtějí odradit ostatní vzduchovkáře už na netu, ale když to řešíš dá se říct face2face, tak to naplní, , ale budou chtít vyšší sazbu....
u vás tam nic není ???
HW100 .177/SIII 10x42MMD
V Třebíči potapěči pouze na tlak 220. Pak už až Jihlava a Pavel54 ted na srazu povídal, že už tam měl ted poslední dobou taky nějakej problém....proto truchlím, že se to v našem okolí tekhle se..... 

HW 97K cal.177 + Sightron S1
Slavia 618
Slavia 618
Milí plniči, dost jste mne zklamali. Očekával jsem zde od Vás konkrétní údaje. Tzn. adresy, odkazy na web případně na kolik kdë plní. Až na pár vyjímek( Kesi, Warthog, Alexxxus, Das semi-Auto) jsou to samé neurčité údaje. Alexxusovi taky neposkytujete bůhvíjaké informaco. To co má na svých stránkách je opravdu chvályhodné, ovšem pokud mu poskytujete nějaké údaje, chtělo by to psát nejen tel. a někdy neexistující adresu. Přece není problém, když někde chodím plnit, napsat název firmy nebo organizace, telefon, správnou adresu, pracovní dobu a taky podstatný údaj, na kolik plní. Haryk zde sice psal o Jihlavě a Třebíči, nicméně bez dalších údajů. Prosím Vás tedy všechny o trošku víc snahy
, určitě tím uspokojíte, spoustu dalších zájemců, nejen moji maličkost.

Adresa: Vlhká 7, Brno, 602 00 (provozovna autoservisu)
Telefon: 602 744 755, 777 337 138
Otevřeno : údajně po domluvě tel. nonstop
Vzduch - 10kč/l Fouká 230 barů, údajně lze až do bezpečnostního ventilu, ten pustí až 260 b
Alexxxusi máš tam u něj na Svých stránkách špatné číslo.
Telefon: 602 744 755, 777 337 138
Otevřeno : údajně po domluvě tel. nonstop
Vzduch - 10kč/l Fouká 230 barů, údajně lze až do bezpečnostního ventilu, ten pustí až 260 b
Alexxxusi máš tam u něj na Svých stránkách špatné číslo.