A pak jsem prisel na radu ja...Jelikoz bracha k tomu nemel nabijecku ani baterku, tak jsem si mel objednat z Hong Kongu nejakou zbran aby jsme udelali velkou objednavku...Koukal jsem po vsem..Hlavne na Real Sword 56-1..Cele tato zbran je z kovu a ne z plastu...a vydrzi uplne nemozne..Muzete ji dat do snehu, hliny, do vody a take ji prejet autem..
Ale jelikoz mne zarazilo to, ze nestrili moc presne a FPS bylo kolem 285, coz je nic, tak jsem to vzdal...Dale jsem si uvedomoval, ze blow back je absolutne u airsoftovych zbrani na nic ( mimochodem systema nedela blow back ) a tak jsme zacali uvazovat jeste o nejake systeme......4 hodiny jsme zkoumali Systemu PTW M4.....Nadherna to zbran.....Ma prekrasnou pazbu a vse je take delano z kevlaru a zbran je totozna s realnou M4...Dokonce i rozebirani je stejne.....Ale ta cena 1 600 USD pro nas byla trochu moc....
Sice je to pres 10 000 KC levnejsi nez u nas, ale take jsme chteli nejake doplnky....A tak nezbyvalo nic jineho, nez koupit jeste jednu MP5tku....
A tedka bych chtel od vas radu...Urcite budem kupovat k tomu 8 zasobniku, jelikoz kapacita zasobniku je jenom na 40 kulicek......
Dale budem k tomu kupovat liziny....A prave na to nevim co dal.......
Bracha si koupi urcite ACOG, ale ja bych chtel bud Red Dot a nebo Holographic Sight......Mate nekdo s timto zkusenosti??????
Take se ptam jestly nekdo z vas ma take neco od SYSTEMY.....
Mimochodem jsem z Jablonce......Tak se zatim mejte..Brzi hodim nejake fotky
Jinak mi slo hlavne o kvalitu zbrane

Zde je odkaz primo na zbran
http://redwolfairsoft.com/redwolf/airso ... odID=24993