podla mna by povinne mali v pripade sucha vsetci spat pod sirakom nech si to preziju poriadne
ja pre istotu si zoberiem tych karimatiek 2nasobne mnozstvo ako zvycajne
Stevo ty si si akosi 100% isty tym pocasim...co si cez veekend popijal s Ilkom??? (...ved ja viem ze...green tea som mal na mysli )
No my s Ferom jednoznacne pribalime snehove retaze a vrece s posyp. materialom V nedelu som bol na Choci a uprimne som lutoval tych poliakov v kratkych trickach a teniskach-8cm namraza na kosodrevine...
No budem musiet pozriet ako hlasia na sobotu na MagyarTV )))))))))
to Juraj
Na reťaze a posypový materiál zabudni, veď robím na Správe ciest ! Stačí telefonát a pošlú sypače a ťažkú vyprošťovaciu techniku !
(prázdne vrecia ale môžeš pribaliť, vybavím ti na spiatočnú cestu 5-6 q soli, iba tak pre istotu)
Teraz som sa dozvedel, ze BAR mi este stale neposlal flintu, udajne su strasne busy, bez nej asi nema zmysel ist na stretko a Hatsana som hodil do zita, aby som si zachranil prst, takze este raz sa ospravedlnujem a tesim sa novy zraz, kde sa urcite dostavym
Nesúhlasím s tebou, ale je to tvoj názor. Dokonca vážne rozmýšľam o tom že ak bude špatné počasie tak železo ani nebudem zo sebou brať.
zeby som predsa isiel, este uvidim MIke z BAR povedal , ze by to nebolo prvy krat a do dvoch dni pride tovar k zakaznikovi, v kazdom pripade, dnes som dostal broky , aspon tie by som zobral
Chalani, ja fakt nedojdem. Mal som toho tento rok vela a caka ma rozhodujuca sutaz, teda MSR v strelbe z historickych zbrani. Urcite pridem ale na jarne stretko a uz z hotovou AA S410 SL HFT.