STRELNICE PRAHA ?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Chtel bych vas poporosit o doporuceni nejake strelnice v praze nebo okoli kde lze strilet z kulovnic.znam pouze strelnice pro pistole a malorazky.Diky
-
- Odborník na zbraně
Jó kapslovna, moje mládí! Ještě za Svazarmu jsem tam střílíval za Prahu 3. Trenéra tam dělal Michal Dohányos, skvělej chlap, velmi dobrej střelec a ještě lepší trenér. Z těch základů, co jsem od něho načerpal jsem žil a žiju do dneška jako střelec i jako bejvalej trenér. Asi bych to tam teď nepoznal, když říkáte, že ten tunel byl protažen na 100 m. Původně se říkalo, že měl 300m, ale že to bylo zavaleno. My jsme tam střílívali na 50m, kde byl val, ale ze za toho valu tam párkrát přilezl nějakej toulavej pes nebo kočka, z čehož vyplývalo, že to muselo někam dál pokračovat ven. Vím, že po rekonstrukci tam vládli jeden čas biathlonisti v čele s Honzou Neužilem, pak už jsem odešel z Prahy, takže současný stav neznám.
Moc jsem svým cancem nikomu nepomohl, ale neodpustil jsem si nostalgickou vzpomínku. I´m sorry.
Moc jsem svým cancem nikomu nepomohl, ale neodpustil jsem si nostalgickou vzpomínku. I´m sorry.
- TELESCOPIC
dnes jsem si byl podat žádost ke zkouškám na ZP na Praze 10. Dostal jsem na výběr dělat zkoušku buď na Kapslovně u pana Vlosovského nebo na střeleckého servisu v Rajské Zahradě u pana Ondry. Mohli by mi zkušenější poradit, kde by to bylo lepší? Osobně je mi sympatičtější ta Kapslovna, byl jsem si tam už i zastřílet a četl jsem, že pan Vlosovský je fér chlap...Na druhou stranu, prý se u něj platí 1800 za zk + odměna 300 a na Střeleckém servisu (podle webu) 1200 za zk a 300 odměna...
" Kapslovna " je v současné podobě a době , mírně řečeno blbost. Kdo chce chytit depresi, plíseň, breberky nebo si zkazit zrak či zavzpomínat na dobu před dvaceti a více lety, tak ten podzemní tunel je pro něj ideální. Za poslední tři roky jsem větší zoufalost co se týka střelnic neviděl. Myslím, že se tam zastavil čas, bohužel ten nedávno minulý
. Přišel jsem, viděl jsem a utek jsem. Ale jedno se mi tam líbilo a to byla venkovní, vzduchovková střelnice. Jinak v okolí Prahy doporučuji venkovní střelnici/ kulovnice - brokovnice / Fox u Mělníka.
Telescopic : ZP radím na www.magnumpraha.cz

- TELESCOPIC
to sportovec: no já ani nepotřebuju nóbl prostředí na praktické zkoušky...Jde mi spíše o Vaše zkušenosti s komisařema...Jinak byl jsem tam už střílet, žádný svrab ani jiné breberky jsem tam nechytil, dokonce tam na mne padla dobrá nálada a určitě si tam zase zajdu někdy zastřílet...
né vážně, u koho by jste raději dělali zk? Jinak zajímalo by mě ještě, jestli si můžu vybrat teda úplně jinou střelnici, když mi byly nabízeny tyto střelnice. Původně jsem dokonce myslel, že mi ji přidělí sami a oznámí písemně do 30 dnů...Místo toho, mi bylo řečeno, ať si tam zavolám a domluvím se s nima na termínu, který mi bude vyhovovat. To je fajn
né vážně, u koho by jste raději dělali zk? Jinak zajímalo by mě ještě, jestli si můžu vybrat teda úplně jinou střelnici, když mi byly nabízeny tyto střelnice. Původně jsem dokonce myslel, že mi ji přidělí sami a oznámí písemně do 30 dnů...Místo toho, mi bylo řečeno, ať si tam zavolám a domluvím se s nima na termínu, který mi bude vyhovovat. To je fajn

Puvodne opravdu mela 300m je to byvala zkusebni strelnice Sellier a Bellot, proto i ten nazev
drive se tam testovali i poradne raze 
Tech 200m (po tech normalnich 100m) byl uz ale jen takovy uzky tunel, kam se vesel akorat terc na pojezdu...
Osobne bych zkousky radeji delal tam, prijde mi tam vice v pohode atmosfera a vice klidu (osobne jsem je tam delal) a nikdo si tam na nic nehraje, dokonce spravne strelnice nam pred testama ukazoval co jo a co pan komisar nema rad a na co bacha a v cem nas urcite bude chtit nachytat
))

Tech 200m (po tech normalnich 100m) byl uz ale jen takovy uzky tunel, kam se vesel akorat terc na pojezdu...
Osobne bych zkousky radeji delal tam, prijde mi tam vice v pohode atmosfera a vice klidu (osobne jsem je tam delal) a nikdo si tam na nic nehraje, dokonce spravne strelnice nam pred testama ukazoval co jo a co pan komisar nema rad a na co bacha a v cem nas urcite bude chtit nachytat

Jenže FOX je na Chloumku u mělníka - to není Praha. Pokud ten tazatel chce jezdit střílem MHD, tak to mu moc nedoporučujusportovec píše:" Kapslovna " je v současné podobě a době , mírně řečeno blbost. Kdo chce chytit depresi, plíseň, breberky nebo si zkazit zrak či zavzpomínat na dobu před dvaceti a více lety, tak ten podzemní tunel je pro něj ideální. Za poslední tři roky jsem větší zoufalost co se týka střelnic neviděl. Myslím, že se tam zastavil čas, bohužel ten nedávno minulý. Přišel jsem, viděl jsem a utek jsem. Ale jedno se mi tam líbilo a to byla venkovní, vzduchovková střelnice. Jinak v okolí Prahy doporučuji venkovní střelnici/ kulovnice - brokovnice / Fox u Mělníka.

Kapslovna je super
Sportovče,
Kapslovny se musím zastat - je to moc příjemná střelnice. A má úžasnou historii.
Že je to tam trošku ošuntělejší? Jářku, nechodím tam na večeři, ale střílet. Kromě toho - ta tebou doporučovaná střelnice Magnum není o nic méně jetá.
A zkoušky na ZP v Kapslovně jsou zcela v pohodě.
Ano, připouštím, mluví ze mě taky trochu žižkovskej patriot.
Kapslovny se musím zastat - je to moc příjemná střelnice. A má úžasnou historii.
Že je to tam trošku ošuntělejší? Jářku, nechodím tam na večeři, ale střílet. Kromě toho - ta tebou doporučovaná střelnice Magnum není o nic méně jetá.
A zkoušky na ZP v Kapslovně jsou zcela v pohodě.
Ano, připouštím, mluví ze mě taky trochu žižkovskej patriot.
- TELESCOPIC
to rimfireBR: k té rajské zahradě...podívej se na jejich web: www.streleckyservis.cz Pochopil jsem, že to není běžná střelnice za běžnou cenu, ale tak jednou tam udělat sešn, proč ne...
No asi nakonec padne volba na tu Kapslovnu, jen mě překvapuje ta cena 1800 za zk
No asi nakonec padne volba na tu Kapslovnu, jen mě překvapuje ta cena 1800 za zk