zaujimalo by ma, ako je to z vasimi susedmi a co hovoria na strelbu vzduchovkou na dvore...
Ja byvam v byte a strielat chodim na nasu chalupu v istej dedinke na vychode Slovenska. Problem je ale nasa suseda...
Urcite nie je psychicky OK. Verim, ze ma na to aj papier. V tej dednke uz nie je ani obchod a ani krcma(!). Je to na konci sveta tak zivot tam je dost nudny a susedia nemaju co robit iba klebetit a vymyslat si <>.
Aby som lepsie opisal moju susedu - vecne poznamky typu "este ta bavi strielat?", "mas na to papiere?", "este raz vystrelis a zavolam policiu na teba!". Ak strielam o 13-stej hodine tak nemoze spat. Ak strielam o 14-stej tak taktiez nemoze spat.. Ani o 15, 16, 17, 18, 19-stej hodine.
Minule "ta neprestalo bavit strielat? v zahrade mate prales chod radsej kosit". Strielat som neprestal a na dalsi den som bol kosit. Hned ako som nastartoval krovinorez vyliezla na okno a vrieska "musis tu stym hucat? vypni to!"
Ak sa nemylim, tak mame 30 hektarovy pozemok, ktory sa tiahne az dozadu do sadu. Nemame tam nic posadene tak zadna cast sluzi ako strelnicka. Strielam na vlastnom, z kazdej strany ohradenom pozemku. Nikoho zivot ani majetok neohrozujem.
Najviac jej vadi asi to, ze sme ten dom kupili pred cca 5 rokmi a chodime tam. Uz nema kde hadzat smeti a pustat svojich vlciakov...
Naposledy, mi moja rodina zijuca v danej dedinke povedala, ze o mne suseda rozprava - vraj strielam a rozbijam okna, vtakov, strielam o 2. hodine v noci... Necudoval by som sa, ak by povedala, ze som vzduchovkou zastrell jelena

Mate aj vy takychto susedov ? Som tam raz za tyzden a to jej i tak vadim...
Co vsetko by mohla spravit policia, ak by ich na mna zavolala ? Predpokladam, ze by museli dokazat moju vinu - nie ja svoju nevinu.
... jedno sa ale nezmenilo a ani nezmeni - strielat neprestanem !