Steyr LG 110 Field Target
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jinak
Jinak ta Weaver lišta je celkem dobrá věc, jednoduše přehazuješ optiky, kolimátory, ale je pravda, že zde je to dost vysoko, ale zase má stavitelnou lícnici...
Cogito ergo armatus sum.
Mě
Mě se víc líbí tedy AA, je to takové klasičtější, ale toto už vypadá rozumně, jako pravá zbraň, né jak něco ze StarTreku... Úchop a celá ergonomie musí být velice dobrá, ale jak říkáš, problém je zase u ceny... Zůstávám u AA S410 classic, zatím
Cogito ergo armatus sum.
Hm
A Steyra Si Kesi držal v ruke, lebo toto je o Steyrovi, nie o AA. Čo sa týka lišty, super vec, prehodím ju aj s optikou na akúkoľvek větrovku a lieta to na 99 percent tam, kde je nastrelené. Lišta mi pomáha o optík typu Nikko s 50x zväčšením, kde naklikať na 100m streľbu hlavne s nízkou montážou je problém, lebo pohľad do optiky je už len výsek kruhu a to ma ruší.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Nevím nic o tom jak se drží a předpokládám že za ty prachy asi hodně dobře a taky předpokládám že bude slušně vyvážená, prostě že bude sedět, ale jen sem chtěl napsat jako ostatní svůj názor na vzhled Steyr LG 110 Hunting Match.
Je to prostě TECHNO (možná bych měl napsat spíš moderní vzhled) a to mi ke vzduchovkám prostě moc nesedí
Je to prostě TECHNO (možná bych měl napsat spíš moderní vzhled) a to mi ke vzduchovkám prostě moc nesedí

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je ten Styer udělanej tak jako model FT tedy že nerezonuje nějaká pružina tak by mně ve dřevě docela lákal - jsem zapřísáhlý odpůrce plastů na pažbě, v ůterý tady bude Steyer FT tak si saám budu moct pár dní ozkoušet jak na tom ta puška je. cca na týden mně bude říkat pane než pojede do Maďarska
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Nezměním, nikomu nelezu do zadku! Reagoval sem pouze na vzhled této flinty: http://www.euroshooting.eu/foto.php?fot ... ch%204,5mm
Kesi: Říká Ti něco příslový Mlčeti zlato? Přijde mi že se taky za každou cenu musíš vyjádřit ke všemu, zajména ke věcem, které jsi nikdy nedržel v ruce a viděl je na obrázku. Schválně si zobraz svoje příspěvky a pročti si kolik z nich je k tématu a přináší nějakou hodnotnou informaci. Nic ve zlým, ale někdy méně je více.
Seyr LG 100 FT
Tak měl jsem možnost v pátek tuto pušku držet a cvatknout si z ní u Vargy takže ji skladem má a mám dojem že jsem tam viděl dokonce tešte jeden kousek.
Dokonce tam má kus kde je hliníková přední část pažby v černém provedení a to vypadalo fakt moc dobře.
Co se mých dojmů týká tak je to fakt moc podařená puška a líbí se mi čím dál více, spoušť téměř bodovka, ergonomie za jedna, žádný plechový zvuk to nevydává a tovární nástřelný terč mluvil sám za sebe.
Dokonce tam má kus kde je hliníková přední část pažby v černém provedení a to vypadalo fakt moc dobře.
Co se mých dojmů týká tak je to fakt moc podařená puška a líbí se mi čím dál více, spoušť téměř bodovka, ergonomie za jedna, žádný plechový zvuk to nevydává a tovární nástřelný terč mluvil sám za sebe.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Radyx pokud jsi držel v ruce verzi FT tak ta zvuk opravdu nevydává žádný tam je pružina uložena v nějakém tunelu či co, běžná 110 ale cvaká a bzučí....
Ale jinam jak to tak vypadá bude kontakt na přímého prodejce 110tky uvidím co nabídne za cenu. Ale už ted vím že to bude zcela určitě jinde než u Vargy.
Ale jinam jak to tak vypadá bude kontakt na přímého prodejce 110tky uvidím co nabídne za cenu. Ale už ted vím že to bude zcela určitě jinde než u Vargy.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
Mdloba
Alexxxus, ja normálne odpadnem, ty ideš distribuovať ten hnusný kus cinkajúceho plechu, že STEYR sa to volá ? Tak to robíš dobre, lebo to je moja najobľúbenejšia puška a už ich mám tri a štvrtá bude tá v dreve, s čiernym prevedením a modrou kartušou. Samozrejme idem do 5,5/40J.
Ešte trochu uvažujem a už to asi mám. Ja blbec, úplne neskoro mi to dochádza. Niekto tu chce nas.......áááť olympijského strelca
Ešte trochu uvažujem a už to asi mám. Ja blbec, úplne neskoro mi to dochádza. Niekto tu chce nas.......áááť olympijského strelca

RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....