St?eleck? videa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Je to .577 T rex. Bezne sa nepouziva, vecsinou nieco slabsie, maximalnše tak
600 N.E
Viem o pripade ked bol slon chyteny do pasce a dostreleny zblizka z gulobroku raze 7x57R celoplastovou strelou do hlavy a okamzity exitus.
600 N.E
Viem o pripade ked bol slon chyteny do pasce a dostreleny zblizka z gulobroku raze 7x57R celoplastovou strelou do hlavy a okamzity exitus.
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Hatsan 55 S + Nikko Stirling Gold Crown 6x42
Slavia 630
Poľovníctvo nieje koníček, je to spôsob života.
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Samozrejme ze to bol extrem, ale tak isto som chcel podotknut na druhy extrem s az prilis velkou energiou. Myslim ze 14 000 J v rucnej zbrani je uz trochu vela. Mne sa tie megakalibre, obzvlast 700N.E a .577T-rex zdaju iba ako predvadzanie sa zbrojoviek, kto urobi vecsi knedlik. Samozrejme aj ja uprednostnujem urcitu vykonovu rezervu, na hrubokozce do afriky kludne nieco okolo 7000 - 8000 J.
To video som uz videl, mali obrovske stastie, ale je to z casti aj vyna sprievodcu. Krici: ,,Mozes, pockaj! Mozes! pockaj!"
Ten gulovy dvojak v .577T-rex sa mi velmi nepaci, ked uz nieco take, tak potom Gulovy dvojak od Ferlachu (je to sice v 700N.E ale robi sa aj v 600N.E)
To video som uz videl, mali obrovske stastie, ale je to z casti aj vyna sprievodcu. Krici: ,,Mozes, pockaj! Mozes! pockaj!"
Ten gulovy dvojak v .577T-rex sa mi velmi nepaci, ked uz nieco take, tak potom Gulovy dvojak od Ferlachu (je to sice v 700N.E ale robi sa aj v 600N.E)
Antonio Zoli 1900 Pro S Battue 9,3x62 + Bushnell 4200 Elite 2,5-10x50 RD + Weaver
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
Hemmerli 16/16x70
Slavia 630
u podobně rozžhavené zbraně může dojít s samozápalu nábojů , když je v komoře, tak to jenom náhodně vystřelí , když je to zbraň s otevřeným závěrem , tak je šance na samozápal menší ( ale v tomhle případě by to určitě stačilo ) ale je to nebezpečnější , protože to bouchne ven, zasviní to zbraň a může ji to i poškodit. v článku o haváriích zbraní , jsem četl něco o tom jak u samopalu vz58 začali používat zásobníky z hliníkové sitiny ( která dobře odvádí teplo ) aby se to nemohlo stát , jestli u toho zůstali to nevím ... ( fakt nevím co a kdo z toho používá, tak případnou diskusi o zásobnících a zkušenostech se samozápalem , dejte na - http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... light=sa58 )