Bohužel vlastní střelnici nemám, ale znám někoho kdo je správce . Takže jsme tam sami. No a hlavně si to po sobě uklidím. A po tom mase to byl teda marast.
Do živýho nejdu, sadista nejsu. Maso mě zajímalo z hlediska případné obrany a co mám potom čekat z místa útočníka. Teď vím že mu první pomoc dát nepudu, poblil bych se
Tohle tu už asi bylo, ale já se na to nemůžu vynadívat. Když si představím že dotyčný pak bude vážený občan na vysokém postě a někdo to na něho vytáhne
k tomu videu,zkušenost ze včerejších střeleb. Mněl jsem tam jednu dívčinu a ta hoši dala třikrát za sebou dávku z pistole vz.82 když to udělal poprvé říkám kurnik to jsem ještě neviděl a ona to ještě potom dvakrát zopakovala tak ji říkám od včerejška AUTOMATKA
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
promáčkla jemně a jak jí to trhlo dozadu tak to promáčkla podruhé když to rovnala dopředu.Dnešní revolvery sou jemné i ve spoušťovém napínání a chody mají kratší
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Mě se to celé nějak nezdá, u pistole bych to pochopil, ale u revolveru? Ještě sem to nikdy u normálně fungující zbraně v reálu neviděl. Když si uvědomim, jakou silou to spouští v DA natahuju...
Tak holt už jsou američani zas o krok napřed, full auto revolver v 500 SW, to je silnej argument v obranný situaci... Jen bych to vytunil dodatečnou přední pistolovou pažbičkou....
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
videl som niečo podobne, ako odfotili letiaceho holuba. Bol to zastavený moment a obchádzali toho holuba, ale bolo to odfotené viacerými kamerami. Ale toto je zrejme o niečom inom.
edelweiss píše:promáčkla jemně a jak jí to trhlo dozadu tak to promáčkla podruhé když to rovnala dopředu.Dnešní revolvery sou jemné i ve spoušťovém napínání a chody mají kratší
Tak nějak to asi je, ja to viděl na vlastní oči.
A napřiklad v Awiwu maji revolver sw .44 magnum o kterým mě říkal, pozor! má strašně jemnou .... buuum . Asi chtěl říct spoušť.