Příspěvek
od Kubajzz » 29 led 2009 01:25
Tak teď jsem z toho jelen.
Na všechny ty místa jsi nás přived ty, jezdil jsi tam pravidelně s námi taky ty a teď najednou my můžem za to, že je někde závora? IMHO ji tam dali kvůli těm stovkám airsofťáků, čtyřkolkářům, motorkářům, offroadistům a těm cikánům co tam jezdili s vozíkama krást dřevo. Zas tolik jsme tam nejezdili, těch pár aut jednou za dva za tři týdny nemohlo nikomu vadit.
Ty věci se srazem v zástavbě slyším teď poprvé, jestli si dobře vzpomínám, tak původně jsme chtěli střílet na šířku, abychom se tam dobře vlezli, ale pak se nám to zdálo jako krátká vzdálenost, tak se střílelo na délku a vždycky se střílelo proti pětimetrové zdi. Ale nepamatuji si, že by tam byla předem vyznačená nějaká palebná čára, ani za mnou nikdo nepřišel, že se má střílet nějakým předem určeným směrem. Tak jsem vzal špagát a tu čáru vyznačil, abychom stříleli v lajně a navzájem se tam nepozabíjeli. Teď se mi motá něco jestli tam někdo (nevím jestli ty) neříkal něco o opuštěných panelácích po Rusech, jak se z nich těží okna a co se dá. Který směr byl teda správně?
No a jak si teda ty srazy představuješ? Vždyť si to sám organizoval, já ti žádné zásluhy neupírám, kdybys v tom pokračoval, tak budu jenom rád. Pokud bude místa vybírat znalec Milovic, jako seš ty, tak to bude jenom ke prospěchu věci.