Sraz vzduchovk??? 44. St?rkov 25.-26.5.2013
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
bud rad ze jsi neumrzl 

HW35, HW40, HW45, HW70
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
HW97 K - Nikko Stirling Gold Crown Airking 4-12x42
HW100T Carbine - Hawke Sidewinder Tactical 8.5-25x42
Re: Sraz vzduchovkářů 44. Stárkov 25.-26.5.2013
Já taky chci poděkovat pánům organizátorům za skvělou práci a postavení extrémní tratě. Toto byla moje první zkušenost co se týče střelby pod různým úhlem. Počasí bylo horší, ale to nevadí, páč nejsme z cukru
Střílet se má za každého počasí, no ikdyž
Dále chci poděkovat Pussylalaovi za cenné rady a slečně paní Martě Calamity Lee
co s náma byla v týmu za super partu.

Měl jsem sice možnost jen na chvilec nakouknout
,ale asi to opravdu stálo za to
.V každém případě jsem rád i za tu chvilku a že jsem mohl potřást "tlapou"pár lidem které jsem dosud znal jen tady s fóra
.....příště jdu do toho určitě s vámi.......
...zxxl

Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
Jsem doma, a mam toho plny zuby, nechci vas az do Bohumina ani videt
!! Uz jsem prosel dost zavodu, ale tenhle byl doposud fyzicky nejnarocnejsi
. Smekam klobouk pred vsema, kteri byli schopny a ochotny ten vyslap na Mount Starkov absolvovat dneska znovu 

dycky STEYR
Oba dny jsem měl výbornou skupinu, takže díky. Večer byla super atmosféra, zase jsme se pořádně dorazili
. Samozřejmě musíme poděkovat Warthogovi za organizaci a díky všem co pomohli demontovat trať a to přesně: Kubajzz, Dominátor, Cuba, Manky, Martin K., Termit, Radlukaj, Jirka F., Vladimír, Petr K., a další snad 4 lidi které neznám (omluva, jestli jsem někoho zapomněl). Ostatní, kteří tou dobou seděli dole v teple v společenské místnosti, ať se nad sebou zamyslí. 
p.s. přidávám pár fotek co jsem fotil jenom mobilem, takže kvalita nic moc. http://vetrovky.eu/index_soubory/Sraz%2 ... index.html

p.s. přidávám pár fotek co jsem fotil jenom mobilem, takže kvalita nic moc. http://vetrovky.eu/index_soubory/Sraz%2 ... index.html
přesně tak, úplně jsem zapomněl. velký dík Warthogovi za vše!!pussylala píše:Samozřejmě musíme poděkovat Warthogovi za organizaci
dycky STEYR
Děkuji Kubajzzovi & Co. za naprosto skvělou trať - nejhezčí a nejtěžší, kterou jsem kdy šel.
Tady je první video, v podstatě tak, jak jsem to stáhl z krabiček od mýdla: Z velké kamery to snad nějak potahám a sestříhám zítra, teď jdu padnout für Gott, Kaiser und Vaterland
Pokud jde o poděkování za organisaci, tak patří hlavně Markovi Šedivému, Ondrovi Komárovi a stárkovskému p. starostovi.
Tady je první video, v podstatě tak, jak jsem to stáhl z krabiček od mýdla: Z velké kamery to snad nějak potahám a sestříhám zítra, teď jdu padnout für Gott, Kaiser und Vaterland

Pokud jde o poděkování za organisaci, tak patří hlavně Markovi Šedivému, Ondrovi Komárovi a stárkovskému p. starostovi.
Naposledy upravil(a) Warthog dne 27 kvě 2013 20:10, celkem upraveno 1 x.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Chtěl bych taky poděkovat všem, co tam byli, ale jenom bych opakoval, co už tady zaznělo, tak připojím krátké zamyšlení.
Někdo prosedí studený a deštivý víkend u televize, jiný ho stráví s kamarády v lese ve Stárkově. Schválně, kdo z nich si za měsíc vzpomene, co dělal tuto sobotu a neděli?
Tyhle zážitky nám nikdo nevezme...

Někdo prosedí studený a deštivý víkend u televize, jiný ho stráví s kamarády v lese ve Stárkově. Schválně, kdo z nich si za měsíc vzpomene, co dělal tuto sobotu a neděli?

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
Též musím poděkovat organizátorům za super akci. Doufám, že příští rok to bude taky tak záživné s trochou lepšího počasí. Pěkné místo. Pojede celá rodinkapussylala píše:Oba dny jsem měl výbornou skupinu, takže díky. Večer byla super atmosféra, zase jsme se pořádně dorazili. Samozřejmě musíme poděkovat Warthogovi za organizaci a díky všem co pomohli demontovat trať a to přesně: Kubajzz, Dominátor, Cuba, Manky, Martin K., Termit, Radlukaj, Jirka F., Vladimír, Petr K., a další snad 4 lidi které neznám (omluva, jestli jsem někoho zapomněl). Ostatní, kteří tou dobou seděli dole v teple v společenské místnosti, ať se nad sebou zamyslí.

šéfe, to jsi napsal hezky! S tímto se plně ztotožňujiKubajzz píše: Někdo prosedí studený a deštivý víkend u televize, jiný ho stráví s kamarády v lese ve Stárkově. Schválně, kdo z nich si za měsíc vzpomene, co dělal tuto sobotu a neděli?![]()

u nás se říká, " že jsme se poslali "pussylala píše:Večer byla super atmosféra, zase jsme se pořádně dorazili.

dycky STEYR
ne vsichni meli zemanovu virozu
a nektere pekne skolila na nedeli 

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
v jídelně zůstal na židli zelený kabát ( bunda ) s kapucí. docela mi připomíná vojenský oděv vzor 85
. kdyby ho někdo postrádal, tak visí u mě v garáži... a taky dvě krabky diabolek, ale ty asi vystřílím dřív než se o ně někdo přihlásí. 

dycky STEYR
Budou někde výsledky ke zkouknutí?
Ahoj. Zdravím všechny střelce i nestřelce z tohoto víkendu.Počasí nebylo nejhorší. Perfektní trať i zázemí. Za to srdečné díky.
Teda musím říct že trať byla super,jen poslední stanoviště bylo asi v 40 patře. V sobotu to ještě šlo,to jsem byl odpočatý z pracovního týdne,ale v neděli jsem k posledním sklopkám šel jak zombí s vypnutým mozkem z důvodů úspory energie ve kterém se střídaly pouze informace "lehnout, vystřelit ,aspoň za 1,zvednout ,popojít dál , a kterej debil..."
Docela jsem si tam šáhnul na dno a výsledky tomu odpovídaly.A to jsem v sobotu večer včas utekl z jídelny abych byl fit.
Musím poděkovat za polévku,v tom počasí to byl hotový Redbull....
Tak už s těším na další sraz, jen bych poprosil : uberte aspoň 10 pater jo?
ps: Žabáku vydrž, myslím že kubajz je na tom steně jako většina z nás co jsme šli i v neděli a navíc tam byl minimálně ještě jednou v pátek když se stavělo.Sám tenhle příspěvek píši už asi půl hodiny....
Teda musím říct že trať byla super,jen poslední stanoviště bylo asi v 40 patře. V sobotu to ještě šlo,to jsem byl odpočatý z pracovního týdne,ale v neděli jsem k posledním sklopkám šel jak zombí s vypnutým mozkem z důvodů úspory energie ve kterém se střídaly pouze informace "lehnout, vystřelit ,aspoň za 1,zvednout ,popojít dál , a kterej debil..."

Musím poděkovat za polévku,v tom počasí to byl hotový Redbull....
Tak už s těším na další sraz, jen bych poprosil : uberte aspoň 10 pater jo?

ps: Žabáku vydrž, myslím že kubajz je na tom steně jako většina z nás co jsme šli i v neděli a navíc tam byl minimálně ještě jednou v pátek když se stavělo.Sám tenhle příspěvek píši už asi půl hodiny....

Jj, to chápu
Kdo si počká ten se dočká. Jak já toho litoval že jsem musel v sobotu jet dom. Ráno mě pěkně boleli gremle