Ahoj
dik, za odpoved, uz jsem tam mezitim napral 1200 PSI a myslim, ze dobry (jeste pruzinu z čezety a bude to mozna moc

)
Jinak, jestli mas jeste chut experimentovat, tak bych ti taky doporucil vetsi tlak..co jsem tak ocumoval po vsech moznejch forech, (ne vsemu jsem rozumel) tak se obecne doporucuje vyssi tlak a vykon omezit slabsi pruzinou, nebo lehcim kladivkem a usetris spoustu vzduchu
treba z toho dostanes 150 ran ... co jsem tak koukal vcera na rozpravu o regulatoru v Hatsanu AT44 (ktery tam neni a musi se za tezky peniz dokoupit), ktery ma o trochu mensi zasobnik vzduchu, tak s tim lidi davaj 100 regulovanych ran ve 22J
Tak konecne, jsem se dostal ke svemu vytvoru, vim, ze to patri do CP1, ale predelavka na vzduch se resila tady (navic na CP2 to muzu behem chvile premontovat .. az si nejakou poridim

) . Nejdriv jsem se to sem bal dat, protoze jsem nevedel jestli nejsem nad 16J, ale podle poctu vystrelu to s takhle kratkou hlavni nehrozí (vystrely jsem jeste nespocital, ale po padesati se rucicka na manometru nepohla ani o pid. tak tipuju, ze to bude tezce pres sto.. mozna i 200) tak jeste vymyslet nejake prakticke reseni, zatim jsou obe verze co se manipulace tyce dost naprd..