Příspěvek
od Pavelsakal1955 » 07 zář 2020 13:51
Asi mě bude někdo kamenovat, ale na věc se sluchátky mám svůj názor.
Když jdete na automobilové závody, tak musíte počítat s tím, že tam bude hluk. Nebo chcete po pořadatelích, aby hlasitá auta nepustili na start a vyhnali je?
Úsťová brzda je běžný doplněk moderní zbraně a kdo ji má, tak ji používá. Každý střelec by měl vědět, jak tato brzda funguje. Takže když vidím, že je na střelišti někdo s úsťákem, tak nelezu vedle něj. A rozhodně jej nezatracuji.
Když vidím, že střílí někdo z předovky křesadlovky, taky nelezu vpravo vedle něj, protože vím, co zátravka při výstřelu "umí". A taky by se mně nelíbilo, kdybych střílel s křesadlovkou, někdo přišel na střeliště a řekl mi, ať vypadnu, protože ho plyny ze zátravky obtěžují.
Na naší střelnici v Hradci Králové jsou hodiny pro věřejnost v neděli. Protože mi vadí hluk ze sapíků a automatických pušek a nemám při něm klid na trenink,tak tam prostě v neděli nechodím. Domluvím si se správcem střelnice jiný termín.
Co ale nesnáším, to jsou v drtivé většině mladí střelci, kteří mají kosu, na stole vyrovnáno minimálně 10 plných
30ti raných zásobníků a střílí jednotlivé rány stylem zásobník za 10 vteřin, až se střecha klepe, A při každé výměně zásobníků, aniž by se podívali dalekohledem na terč, ve kterém většinou moc děr není, se provokativně rozhlíží po okolních nasraných střelcích na palebné čáře s výrazem "já na to mám, vy volové!" Efekt střelby na ho........., jediné pozitivum je podpora státního rozpočtu při nákupu tisíců kusů střeliva.
Šakal