slep? n?boje 9mm z plynovky do ostr? zbran??
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jste to už někdo?
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
-
- Odborník na zbraně
V první řadě: náboj 9mm PAK (neboli náboj do plynovky 9mm bez okraje) má delší nábojnici než 9mm Luger. Takže nedojde při zasouvání k doražení závěru a nejde vystřelit.
Za druhé prachová náplň v 9 PAK je malá aby stačila na procyklování (vyhození nábojnice a navedení nové).
Pokud chcete nosit v zásobníku jako první náboj slepý, pak doporučuju koupit si speciální slepý náboj, který prodává například BVS.
Za druhé prachová náplň v 9 PAK je malá aby stačila na procyklování (vyhození nábojnice a navedení nové).
Pokud chcete nosit v zásobníku jako první náboj slepý, pak doporučuju koupit si speciální slepý náboj, který prodává například BVS.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
Tak to by me taky zajimalo. Ty naboje, co maji v BVS, natahuji zaver samonabijecich kratkych zbrani bez problemu?
Pred mnoha lety jsem mel v ruce pistoli P226. Byla upravena ( resp. konstruovana ) na strelbu pouze slepymi naboji 9mmL a byl k ni nastavec , ktery se srouboval na prodlouzenou zavitovanou hlaven a pomoci ktereho se vystrelem odpalovali nejake svetlice. Je to uz dlouho a nic podobneho jsem od te doby nevidel. V hlavni byla vsunuta kovova prekazka, asi aby se nedalo vystrelit ostry naboj. Tahle P226 prebijela bez problemu, bud diky one kovove prekazce v hlavni, nebo diky nasroubovanemu nastavci na hlavni ( podobne jako u strelbe SA58 cvicnymi naboji ). Ani nevim, jak byla hlaven komorovana ( nezkousel jsem do ni vsunout ostry naboj ), nebo jestli bylo nejak zamezeno vymene za jinou, ostrou hlaven. Videl jste nekdo neco takoveho?
Pred mnoha lety jsem mel v ruce pistoli P226. Byla upravena ( resp. konstruovana ) na strelbu pouze slepymi naboji 9mmL a byl k ni nastavec , ktery se srouboval na prodlouzenou zavitovanou hlaven a pomoci ktereho se vystrelem odpalovali nejake svetlice. Je to uz dlouho a nic podobneho jsem od te doby nevidel. V hlavni byla vsunuta kovova prekazka, asi aby se nedalo vystrelit ostry naboj. Tahle P226 prebijela bez problemu, bud diky one kovove prekazce v hlavni, nebo diky nasroubovanemu nastavci na hlavni ( podobne jako u strelbe SA58 cvicnymi naboji ). Ani nevim, jak byla hlaven komorovana ( nezkousel jsem do ni vsunout ostry naboj ), nebo jestli bylo nejak zamezeno vymene za jinou, ostrou hlaven. Videl jste nekdo neco takoveho?
-
- Kontaktovat uživatele:
Bože můj. Kraviny se slepýma nábojema se můžou tak akorát vymstit, pokud jako průser považujete díru v žaludku. V revolveru si zase otočíš bubínkem a pak v domnění že se jedná o slepej ustřelíš někomu makovici. Slepý patrony vůbec nebrat. Nemaj v ostrý bouchačce co dělat. S tím si můžete střílet na Silvestra do vzduchu z nějakýho křápu na zahradě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: slepé náboje 9mm z plynovky do ostré zbraně?
a jaký je rozdíl v materiálech mezi plynovkou a ostrou pistolí???(hlaven,závěr atd.)
- BlackAdder
Re: slepé náboje 9mm z plynovky do ostré zbraně?
kilerpaja: propastný