slaviu 634 alebo weihrauch HW30 MII
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
v cenovej hladine do tyh 160 euro by sa nasla aj ruger air hawk mate ju niekto vyse roka co spolahlivost, presnot, kvalita. na forach negativny ohlas som nenasiel, je lahsia ako ruger air hawk elite o 1,3 kg co je dost a rychlost ma 250m/s co je uz dost vela. aka je to vzduchovka. rad by som bol keby tu boli nazori ludi co ju maju aspon rok a viac. kamarat ma HW30 MII a vravel mi ze na potkany je to trochu slabe, to uz radsej mi odporucil tu slaviu a nadhodil ten ruger.
Re: slaviu 634 alebo weihrauch HW30 MII
Podle me resis kraviny v teto cenove hladine....kup si tu co se ti vic libi...na potkany je to uplne jedno pokud ho netrefis do ocasu 
Koupi Slavky podporis nasi vladu a at maji na odmeny
Pokud chces neco kde si muses zvysit vykon a koupit moderator - pokud chces stejne jako ja aby to bylo tiche, tak ber HW
Myslim, ze i gamo by bylo dobre
No a pokud chces podporovat komunisty a strilet presne do vrat kup cinu a
ale to je levnejsi prak

Koupi Slavky podporis nasi vladu a at maji na odmeny

Pokud chces neco kde si muses zvysit vykon a koupit moderator - pokud chces stejne jako ja aby to bylo tiche, tak ber HW
Myslim, ze i gamo by bylo dobre

No a pokud chces podporovat komunisty a strilet presne do vrat kup cinu a

Daystate Grand Prix - Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD + Bushnell 3200 10x40
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
KalibrGun Cricket .22 - Delta Titanium 6-24x42
http://www.youtube.com/watch?v=8-ejyHzz3XE
no nevem pri hw ci ide vykon zvysit viac ako na 16j
nuz mne sa lubi ked zacne niekto vraviet ze to alebo hento je vyrobene v cine, pomaly tam bude vyrobene vsecko. vtedy ma napadne film armagedon ked bol ten nadrbany rus vo vesmirnej stanici, "americky kram, rusky kram, japonsky kram vsetko na hovno, vsetko vyrobene v taiwane
"

jj cina pojebana
hmmm, nikto ju tu nema uz dlhsiu dobu? aka je teda spolahlivost?