Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To bol "skryty" humor... ale ved vyskusaj a mozno budes mat stastie... (a ver ze ho budes zvlast v spojeni so slaviou "optikobijkou" potrebovat)
Ako keby tu o tom nebola hromada tem...
a btw. dobry (trosku lepsi od hnoja) puskohlad zacina na 200 - 300 €...
Asi takto to myslel kolega...
Ako keby tu o tom nebola hromada tem...
a btw. dobry (trosku lepsi od hnoja) puskohlad zacina na 200 - 300 €...
Asi takto to myslel kolega...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Re: Nova Slavia 634
jak sak delta a nikko stoja 50 e a vsetcim slapu dobre na s634
kup si radsej tu deltu alebo nikko...mas aspon istotu...bohvie ako dlho mi vydrzi ten,co mam teraz...
ved hej len zvacsenie 4 aj 6 krat je vraj na 50 m malo,takze nevem este co kupim asi mi nakonec vide iba nejaky lacnejsi variabil.Ty si preco rovno n ezainvestoval do necoho poradneho?
- Jabberwocky
K Nikku po dnešku doplněk: http://forum.gunshop.cz/nikko-stirling- ... ml#p218341
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Prosím vás potřeboval bych vědět - hluk výstřelu Slavia 634 a Crosman benjamin 397 byl by to takový rozdíl, nemá někdo zkušenost ? Díky
Jinak přišek jsem na to že je lepší tohle forum nečíst protože mi tu rozmluvíte asi vše co se nabízí
Jinak přišek jsem na to že je lepší tohle forum nečíst protože mi tu rozmluvíte asi vše co se nabízí

pocujte s634 su dva typy?jeden so svetlou pazbou a druhy s tmavou-oznacovany vraj ako hunter,ale nikde na oficialnych stranakch taky neni.A co kukam obrazky tak fakt su niektore dost tmave a ine zas ne tak co je to wtf? 

Zdravim,
Potrebujem poradit vhodny puskohlad na slaviu 634. Mam tam staru Norconiu 4x20 a rozmyslam nad niecim lepsim. Hromada ludi tu ospevuje deltu 4x32 (zvacsenie 4x obcas nestaci - obavam sa ze 6x uz bude moc). Zbezne som to prebehol a delta je povecinou vypredana (ta za cca 55e)
Poprosim preto puskohlad aj linkom na obchod za rozumnu sumu okolo 60e. Na lamacku to je podla mna akurat.
Vdaka.
Potrebujem poradit vhodny puskohlad na slaviu 634. Mam tam staru Norconiu 4x20 a rozmyslam nad niecim lepsim. Hromada ludi tu ospevuje deltu 4x32 (zvacsenie 4x obcas nestaci - obavam sa ze 6x uz bude moc). Zbezne som to prebehol a delta je povecinou vypredana (ta za cca 55e)
Poprosim preto puskohlad aj linkom na obchod za rozumnu sumu okolo 60e. Na lamacku to je podla mna akurat.
Vdaka.
6x je moc podla teba?Mozno tak na 10m,na 30 m je to hovno
tu ju mas lacnejsiu jak na gunshope anemusi platit vysoke postovne ani http://puskohlady-optika.sk/scripts/pod ... hp?IDZ=141
tu ju mas lacnejsiu jak na gunshope anemusi platit vysoke postovne ani http://puskohlady-optika.sk/scripts/pod ... hp?IDZ=141
Naposledy upravil(a) wiz007 dne 28 čer 2011 22:49, celkem upraveno 1 x.
No tohle mě taky štve, já chci tmavou pažbu........... .wiz007 píše:pocujte s634 su dva typy?jeden so svetlou pazbou a druhy s tmavou-oznacovany vraj ako hunter,ale nikde na oficialnych stranakch taky neni.A co kukam obrazky tak fakt su niektore dost tmave a ine zas ne tak co je to wtf?
Poprosim len odpovede k teme, dakujem.Modob píše:Zdravim,
Vdaka.
wiz - jedine 2 tipy su 4,5 a 5,5. Pat a pol mozes kludne volat "hunter"

k teme som ti uz napisal vyssie.A chces teda povedat ze 5,5 verzia ma vzdy silne tmavu pazbu?
Neviem. Farbu dreva ovplyvnuje vela faktorov a neda sa zarucit rovnaka na vsetkych pazbach.wiz007 píše:k teme som ti uz napisal vyssie.A chces teda povedat ze 5,5 verzia ma vzdy silne tmavu pazbu?
nie rovnaka ale sak kukni si fotky na webe niektore pazby su uplne tmave a ine blede,tak to je dost rozdiel ne?A tu optiku ktoru beries
Mozno pouzili na urcitu varku iny druh dreva, alebo ine moridlo atd.
Ohladne optiky som sa este nerozhodol. Vazne vsak rozmyslam o tej delte. Pockam este na dalsie nazory.
Ohladne optiky som sa este nerozhodol. Vazne vsak rozmyslam o tej delte. Pockam este na dalsie nazory.