Slavia 634
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zavolej tam a zeptej se kam máš ty fotky poslat..
Re: Nova Slavia 634
Neváhaj ani sekundu a určite to reklamuj 

CZ 200 S FS, kal. 4,5 ( Walther 4-12x50 CI)
HW 97 K, kal. 4,5 (Nikko Stirling 4-12x42)
IŽ 38, kal. 4,5
HW 97 K, kal. 4,5 (Nikko Stirling 4-12x42)
IŽ 38, kal. 4,5
- DrobasMirek
samozřejmě okamžitá reklamace.. když nebudou svolný k řešení tak okamžitej pojeb a hrnout to nahoru
už z principu bych to reklamovat, kupovat nový pouzdro je nesmysl.
nesázej na to, že to celý vyřešíš po mailu, pošli jim tam mailem fotky, popis závady. Neodpoví den - bombardovat telefonáty, nevyřeší jeden, fajn nezájem, dej mi na ucho někoho jinýho. Jestli se to někomu zdá přehnaný tak já to dělám pracovně prakticky denně a je to jedinej způsob jak to vyřešit
už z principu bych to reklamovat, kupovat nový pouzdro je nesmysl.
nesázej na to, že to celý vyřešíš po mailu, pošli jim tam mailem fotky, popis závady. Neodpoví den - bombardovat telefonáty, nevyřeší jeden, fajn nezájem, dej mi na ucho někoho jinýho. Jestli se to někomu zdá přehnaný tak já to dělám pracovně prakticky denně a je to jedinej způsob jak to vyřešit
Dávám sem tu montáž co jsem si tak zkusmo vzal k té Deltě na 634.
Je mi jasné, že to asi bude chtít železo, ale...
http://www.nv-optics.cz/montaze_na_zbra ... 2ring_1-30
A jinak bych Deltu titanium na 634 nedal, to už bych k ní koupil něco lepšího:)
Ale proti gustu žádný dišputát!
Je mi jasné, že to asi bude chtít železo, ale...
http://www.nv-optics.cz/montaze_na_zbra ... 2ring_1-30
A jinak bych Deltu titanium na 634 nedal, to už bych k ní koupil něco lepšího:)
Ale proti gustu žádný dišputát!
mam problem s hlavnou...minule som ju dotahoval,aby sa nekyvala v puzdre doprava-dolava.najprv som vysroboval ten malinky srobik a dotiahol ten velky tak,aby sa hlaven vobec nekyvala a potom som ten maly nasroboval naspat a poriadne dotiahol.po cca 50 vystreloch sa to zacalo znova malinko kyvat...ako to mam spravit,aby to uz poriadne drzalo?
Ja som použil hrubšiu silu. Ako hovoríš dotiahol velky šrob, dotiahol malí a po malom šrobiku (po hlavičke) smesom k velkemu udrel kladivom a dlatkom. Výsledok je ten že sa hlavička dotýka toho velkeho srobu a nepovoluje sa. Neni to idealne riešenie ale nemam čas na piplanie.
Najlepsia by bola asi nejaka mäkká podložka aby sa roztlačila a zafixovala ten šrob. 

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 634 + NS Mountmaster 6x40AO (Delta entry IR 6x32AO)
HW100S Bullpup + HAWKE SID.TAC.30IR 8.5-25x42
Slavia 618
Slavia 630
Jofny, ale on neřeší "tvůj nedosah" pojistného šroubku k hlavnímu čepovýmu! I když to z toho možná vyplývá. Nejdříve vysvětli situaci než někoho budeš nabádat k prasáckému ohnutí šroubu

OneTouchy píše:mam problem s hlavnou...minule som ju dotahoval,aby sa nekyvala v puzdre doprava-dolava.najprv som vysroboval ten malinky srobik a dotiahol ten velky tak,aby sa hlaven vobec nekyvala a potom som ten maly nasroboval naspat a poriadne dotiahol.po cca 50 vystreloch sa to zacalo znova malinko kyvat...ako to mam spravit,aby to uz poriadne drzalo?
Ta hlaveň se ti kýve v uzamčené poloze, nebo při nabíjení, když je zalomená. Mě se kýve právě jen při zalomení, při střelbě žádnou vůli nemá, tak to neřeším, jen občas utáhnu ten velký šroub.
Jasne, je to na ňom, len jedna z možností.Petanus píše:Jofny, ale on neřeší "tvůj nedosah" pojistného šroubku k hlavnímu čepovýmu! I když to z toho možná vyplývá. Nejdříve vysvětli situaci než někoho budeš nabádat k prasáckému ohnutí šroubu![]()
PS: myslel som nie ohnút, ale roztlačit čast hlavičky smerom k šrobu....

SPA CP1-M 4,5mm
Slavia 618
Slavia 630
Slavia 618
Slavia 630
Asi je to matrošem šroubku a nedodržením výrobních tolerancí pouzdra a masivem hlavně a "komory".
Hrůza!!!
Ale to je u CZ nejen u vzduchovek příznačné!!!:(((
U S 631 z 1992 nemám problémy, vyšroubuji ten zajišťovací, pak ten hlavní, našroubuji opačně, vše v normě, hlaveň v nataženém stavu se kolíbe sem a tam, žádné vůle a šroubky neporušené.
Ale letošní nákup té plastovky 634 mě dost rozladil!!!!!!!
Asi 3 x povolil ten jistící šroubek, pak ten hlavní, zase vrátil zpět, dotahoval a zjistil, že to už není z ocele, ale z mýdla!!! Po natažení se hlaveň volně nekolíbe, jde ztěžka, skřípe, ale vůle v pouzdru má!!! O povrchové úpravě S 631 z 1992 a S 634 z 2010 ani nemluvě!!!
Prostě si nemohu pomoci - kapitalismus kvalitě nepřidal, spíš naopak - za co nejmenší výrobní náklady co nejdráže prodat!!! A jen hrabat, hrabat!!!
Ať to bylo za komančů nebo doběhově 2-3 roky poté jakkoliv, na kvalitě se nešetřilo!!!
To vám řekne majitel ČZ 75 do roku 1991 v porovnání s dalšímy roky jednoznačně!!!
Hrůza!!!
Ale to je u CZ nejen u vzduchovek příznačné!!!:(((
U S 631 z 1992 nemám problémy, vyšroubuji ten zajišťovací, pak ten hlavní, našroubuji opačně, vše v normě, hlaveň v nataženém stavu se kolíbe sem a tam, žádné vůle a šroubky neporušené.
Ale letošní nákup té plastovky 634 mě dost rozladil!!!!!!!
Asi 3 x povolil ten jistící šroubek, pak ten hlavní, zase vrátil zpět, dotahoval a zjistil, že to už není z ocele, ale z mýdla!!! Po natažení se hlaveň volně nekolíbe, jde ztěžka, skřípe, ale vůle v pouzdru má!!! O povrchové úpravě S 631 z 1992 a S 634 z 2010 ani nemluvě!!!
Prostě si nemohu pomoci - kapitalismus kvalitě nepřidal, spíš naopak - za co nejmenší výrobní náklady co nejdráže prodat!!! A jen hrabat, hrabat!!!
Ať to bylo za komančů nebo doběhově 2-3 roky poté jakkoliv, na kvalitě se nešetřilo!!!
To vám řekne majitel ČZ 75 do roku 1991 v porovnání s dalšímy roky jednoznačně!!!
vedel by mi niekto vyrobit/zohnat taku napodobeninu tlmica na Slaviu? nech ma cca 20 cm...nieco ako na tom obrazku...pacia sa mi tie dlhsie "tlmice".chcem to mat len tak na okrasu...najlepsie z plastu alebo potom rovno z nejakeho kovu a do pazby by som zavrtal tiez nejake zavazie,aby menej kopala. malo by sa to len nasunut na hlaven a prilepit,prip. uchytit srobikom.nemam doma potrebne naradia,aby som to dokazal urobit tak pekne 
na cene sa dohodneme

na cene sa dohodneme

Naposledy upravil(a) OneTouchy dne 23 dub 2011 19:50, celkem upraveno 1 x.
akurat som dnes pozeral na to.kyve sa aj ked je uzamknutaAnnifry píše:OneTouchy píše:mam problem s hlavnou...minule som ju dotahoval,aby sa nekyvala v puzdre doprava-dolava.najprv som vysroboval ten malinky srobik a dotiahol ten velky tak,aby sa hlaven vobec nekyvala a potom som ten maly nasroboval naspat a poriadne dotiahol.po cca 50 vystreloch sa to zacalo znova malinko kyvat...ako to mam spravit,aby to uz poriadne drzalo?
Ta hlaveň se ti kýve v uzamčené poloze, nebo při nabíjení, když je zalomená. Mě se kýve právě jen při zalomení, při střelbě žádnou vůli nemá, tak to neřeším, jen občas utáhnu ten velký šroub.

To víš, tak to je blbý.
ktoru montaz by ste mi odporucili na S634?
http://www.gunshop.cz/cs/montaz-cz-511- ... -2855.html
alebo
http://www.gunshop.cz/cs/montaz-cz-527- ... -2852.html
ja si myslim,ze najlepsia by bola ta prva,lebo ju s istotou namontujem na Slaviu, zatial co ta druha mi tam nemusi vojst cela a musel by som ju brusit,lenze ta prva ma zas kratsiu tu spodnu cast,co sa prikruca na vzdusu...ktoru teda?
http://www.gunshop.cz/cs/montaz-cz-511- ... -2855.html
alebo
http://www.gunshop.cz/cs/montaz-cz-527- ... -2852.html
ja si myslim,ze najlepsia by bola ta prva,lebo ju s istotou namontujem na Slaviu, zatial co ta druha mi tam nemusi vojst cela a musel by som ju brusit,lenze ta prva ma zas kratsiu tu spodnu cast,co sa prikruca na vzdusu...ktoru teda?