Skusenosti s puskohladmi Ceska Zbrojovka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ma niekto skusenosti s puskohladmi od Ceskej Zbrojovky?
Re: Skusenosti s puskohladmi Ceska Zbrojovka
Česká Zbrojovka nikdy nevyráběla puškohledy.Je to přelepená čína.Tzn. že oni koupí z číny puškohled v hodnotě 200kč,nalepí na něj nálepku ČZ a prodává to za 2000.
Je to škoda peněz.
Je to škoda peněz.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Já nechápu, co všichni máte proti čínským výrobkům. Číňan umí vyrobit kvalitu, dokonce na to má kolikrát lepší vybavení, než většina firem specializujících se v oboru. Otázka ovšem zní: Za kolik? Vše se odvíjí od ceny, kterou je ochoten kupující za jednotlivý puškohled zaplatit. A myslím si, že za ty dva tisíce je to srovnatelné s Waltherem (Umarex) za +-1800,- 

Ano, pechi, je to srovnatelné a to proto, že Walther je taky čína, jen je na ní jiná nálepka...
Cogito ergo armatus sum.
Číňan neumí vyrobit kvalitu. Byl jsem v Číně několikrát na auditech a pokud ve firmě není zajištěn evropský dozor ve formě nějaké kontroly, tak jsou schopni vyrábět třeba koleje ze slitin hliníku.pechi píše:Já nechápu, co všichni máte proti čínským výrobkům. Číňan umí vyrobit kvalitu, dokonce na to má kolikrát lepší vybavení, než většina firem specializujících se v oboru. Otázka ovšem zní: Za kolik? Vše se odvíjí od ceny, kterou je ochoten kupující za jednotlivý puškohled zaplatit. A myslím si, že za ty dva tisíce je to srovnatelné s Waltherem (Umarex) za +-1800,-
Čínské výrobky, pokud to jen trochu jde nebrat
To je sice pekne ale ako chces zistit co nepochadza z ciny? Narazam na to, ze vela firiem si necha robit polotovary v cine a doma to len sklada a uz je made in ....... len nie cina. Ale inak je to aj tak cina len o tom nevies.
Ja po mojich skusenostiach (nie zo streleckeho zamerania) uz neverim ani nemcom.
Ja po mojich skusenostiach (nie zo streleckeho zamerania) uz neverim ani nemcom.
Možná vás to překvapí ale ty compi na ktrých diskutujete jsou určitě z číny,stejně jako 99%jízdních kol i velmi drahých značek,tenisových raket,digi foťáků......
Proboha proč ty šmejdy kupujete?

Naposledy upravil(a) navip dne 02 kvě 2011 18:05, celkem upraveno 1 x.
Přesně tak jsem to myslelApevia píše:Ano, pechi, je to srovnatelné a to proto, že Walther je taky čína, jen je na ní jiná nálepka...

Matěj: Nevím v jakých firmách jsi byl na auditech, já mám na mysli alespoň trochu seriozní výrobce.

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Puškohledy s nápisem Česká Zbrojovka jsou jen o další peníze předražené optiky které se prodavají pod jiným obchodním názvem, stejná "kvalita" obrazu.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
On je ale rozdíl, jestli je to puškohled za dvojku od výrobce a nebo puškohled za dvě sta a na dvojku se vyšplhal díky mezičlánkům mezi výrobcem a koncovým zákazníkem. Já ti dám dobrou radu zdarma:pechi píše:Přesně tak jsem to myslelApevia píše:Ano, pechi, je to srovnatelné a to proto, že Walther je taky čína, jen je na ní jiná nálepka...Prostě puškohled za dvojku je pořád za dvojku, ať má jakoukoliv nálepku se značkou. Víc z něj nevydojíš, to ale neznamená že je to úplný šmejd.
Matěj: Nevím v jakých firmách jsi byl na auditech, já mám na mysli alespoň trochu seriozní výrobce.
"kup si to nejlepší, co si můžeš dovolit"
aneb
"kup jednou, plač jednou"
Je tu este jeden problem, ze ako rozlisit co z ciny je "kvalitnejsie" z dovodu opodstatnenej kvality a tym padom aj drahsie. Opacny problem, ze vyssia cena ciny nemusi znamenat "kvalitu" ale len umelo vyssiu cenu z dovodu "chytraka" obchodnika.
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP