Jestli seženu 7.62x39 Lapua tak to zkusím třeba znova.
Terč foto nemám přišel jsem o všechny data nedávno na PC a terče si nenechávám = nemám důkaz nedí důvod mi věřit chápu to

a ani to by nebyl důkaz, bylo by potřeba video, znám plno lidí co to nastřelí na 50m a pak tvrdí že to trefili na větší vzdálenost. V okolí mám 50metrový střelnice tak chodím střílej s malorážkou na mířenku a s sks na gongy.
FTC: máš recht puška nemá na to aby byla odstřelovačka. Ty nožičky na hlavni mám až teď jen,že jsem chtěl zachovat bodák . Jinak na "přesnější" střelbu používám střelecké vaky.
Byli to jen 3 rány. Teplota 15°C vítr 0,3m/s a zapůjčený kompenzátor - vím,že by mělo být 5 nejlépe 10ran.
V dubnu jednu na Světnov tam je 300m ale to bude jiná akce tam berem ráže 0.308W a 30.06.
Dokud nemám důkaz není co řešit spíše to byla náhoda.
Asi jako když jsem byl na střeleckých závodech od VPČR a IPA s výsledkem prvního místa.
SKS Simonov je pěkná zbraň měl jsem jí rád už z PC hry Vietcong tak jsem si udělal radost a koupil si jí jako první zbraň.
Nyní při více zbraních je zase odstrojená a nechám jí jak má být. Jen jsem chtěl ukázat jak jsem jí měl v úpravě "alá odstřelovačka" ale pořád tak aby šla rychle vrátit.
Co vadí mít optiku na závěru? Mě se závěr nehýbe vůbec, je bez vůlí tak nevím co je za problém, že je optika na závěru ?