Taky je dobrý na ty záda padnoutGeorge píše:Tož normálně bez pouzdra zezadu za opasek jako v holyvůduAkorát sem pak blbě sedí, ale vidět nic není, když má člověk volný triko.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Není od věci něčím tu siluetu rozbít. Když si třeba pověsíš na krk "machršňůrku" s mobilem, zaujme netrénované oko a nebude zkoumat, proč jsi tak zatraceně drsnej v černým a nabalenejViper píše:No, já to beru tak, že když chci nosit zbraň, tak jde pohodlí stranou. Takže nosím normálně podpažní horizontální pouzdro a střeleckou vestu. Jestli pistoli někdo viděl, to nevím, ale nikdo v metru zatím policii nevolal. No, i když mám třeba vestu rozepnutou, tak zahlédnot zbraň je dost těžké. Totiž - jak kalhoty, tak vestu a triko mám černé. K tomu černé pouzdro Dasta a černé střenky zbraně. Takže z pouzdra kouká jen část niklovaného rámu zbraně a ten proti černému okolí zaniká.
Každý máme hold jiné zkušenosti a jinak provokativní ksicht. Nemám snědé spoluobčany nijak v lásce a již z tohoto důvodu se také vyhýbám místům, která častěji navštěvují. Docela je i možné, že si mě záměrně kvůli postavě k fackování nevybírají. Jen jsem chtěl říci, že každý z nás se musí chovat trochu obezřetně a potom se dá ledacos i eliminovat. Možná kdybych bydlel uprostřed takového géta, budu kvér nosit také denně. Ale jen to může svádětolafe- bandu vozralejch cyganu na tebe! kdyz sedis doma u pc vklidu tak se to povida Confused